• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404051408799
  • خبرنگار : 50212

کشتارگاه طیور استان مرکزی در آستانه راه‌اندازی/تایید دامپزشکی، شرط فعالیت مجدد

کشتارگاه طیور استان مرکزی در آستانه راه‌اندازی/تایید دامپزشکی، شرط فعالیت مجدد

ایسنا/مرکزی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با بیان اینکه کشتارگاه طیور استان مرکزی به دلیل عدم توانایی مالک قبلی در رفع نواقص بهداشتی و ساختاری تعطیل شده بود، گفت: یک سرمایه‌گذار جدید، این کشتارگاه را خریداری کرده و در حال رفع نواقص بهداشتی است و طبق پیش‌بینی او، این واحد ظرف یک ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد بود ولی، شرط فعالیت مجدد این کشتارگاه، بازدید دوباره شبکه دامپزشکی و اطمینان از رفع کامل نواقص بهداشتی پیشین است.

محمد فتاحی ۱۴ مرداد در حاشیه بازدید از کشتارگاه تعطیل‌شده طیور استان مرکزی که با هدف بررسی امکان راه‌اندازی مجدد این واحد و ارتقای سطح بهداشتی آن انجام شد، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تیم بازدیدکننده، وضعیت بهداشتی و نواقص موجود در کشتارگاه این استان را به‌صورت دقیق مورد ارزیابی قرار داد و توصیه‌های لازم برای رفع نواقص، راه‌اندازی مجدد و تأمین گوشت مرغ مورد نیاز استان ارائه شد.

محمد فتاحی با بیان اینکه این اقدام در راستای شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» و با هدف تأمین گوشت مرغ مورد نیاز استان و افزایش ظرفیت تولید انجام شد، اظهار کرد: این کشتارگاه در سال گذشته به دلیل نواقص بهداشتی متعدد که تهدیدی علیه سلامت عمومی محسوب می‌شد، تعطیل شد.

وی با بیان اینکه نواقص شناسایی‌شده شامل مشکلات بهداشتی در حوزه ساختاری و مدیریتی بود، افزود: از نظر ساختاری، این واحد به دلیل استهلاک و عدم انجام تعمیرات و بهسازی در طول سال‌های فعالیت، دچار مشکلات اساسی شده بود. در حوزه مدیریتی نیز، مسائلی مانند عدم رعایت استانداردهای ورود و خروج، نظافت و سایر الزامات بهداشتی، مانع ادامه فعالیت این کشتارگاه شد.

وی با بیان اینکه این کشتارگاه در حال حاضر ظرفیت کشتار دو هزار قطعه طیور در ساعت را دارد، اما با راه‌اندازی خط تولید جدید، این ظرفیت به شش هزار قطعه در ساعت افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: این افزایش ظرفیت، نه‌تنها نیاز مرغداری‌های شهر اراک را تأمین می‌کند، بلکه با اخذ مجوزهای بهداشتی لازم، امکان کشتار طیور از مرغداری‌های خارج از استان نیز فراهم خواهد شد. در حال حاضر، کشتارگاه‌های استان مرکزی نه‌تنها نیاز داخلی استان را برآورده می‌کنند، بلکه بخشی از تولیدات مرغ استان به سایر استان‌ها نیز صادر می‌شود. 

فتاحی در ادامه با تاکید بر اینکه دامپزشکی استان مرکزی در نظارت بر کشتارگاه‌ها دو اولویت اصلی شامل تضمین سلامت مردم و حمایت از تولید را مدنظر دارد، افزود: ما تلاش می‌کنیم فضایی ایجاد شود که کشتارگاه‌ها بتوانند فعالیت خود را ادامه دهند، اما رعایت استانداردهای بهداشتی شرط اصلی است. هرگونه نقص بهداشتی که سلامت عمومی را به خطر بیندازد، خط قرمز ماست و این رویکرد، نشان‌دهنده تلاش دامپزشکی برای ایجاد تعادل بین حمایت از تولید داخلی و حفاظت از سلامت جامعه است. 

وی تصریح کرد: راه‌اندازی مجدد این کشتارگاه، علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی و تقویت تولید داخلی، گامی مهم در تأمین گوشت مرغ مورد نیاز استان مرکزی و حتی مناطق همجوار است. این اقدام همچنین نشان‌دهنده اهتمام جدی دامپزشکی به نظارت دقیق بر واحدهای تولیدی و ارتقای استانداردهای بهداشتی در راستای حفظ سلامت عمومی است و انتظار می‌رود با رفع نواقص و بهره‌برداری از خط تولید جدید، این کشتارگاه نقش مهمی در اقتصاد منطقه و تأمین نیازهای بازار ایفا کند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha