• پنجشنبه / ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404051609786
  • خبرنگار : 50663

نماینده سبزوار در مجلس: دو پایه اصلی جهاد دانشگاهی علم و دین است

نماینده سبزوار در مجلس: دو پایه اصلی جهاد دانشگاهی علم و دین است

ایسنا/خراسان رضوی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی گفت: دو پایه اصلی جهاد دانشگاهی علم و دین است که این دو پایه نهادین تلاش می‌کند جمهوری اسلامی حفظ شود.

بهروز محبی نجم‌آبادی ۱۶ مرداد، با حضور در تحریریه ایسنا در آستانه روز خبرنگار و به مناسبت سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: «وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ»؛ این آیه شریفه تصریح می‌کند که سستی نباید کرد و هرگز افرادی که بر مدار حق حرکت می‌کنند، اندوهگین و محزون نمی‌شوند و قطعا برتری با حق و صاحبان حق است.

 وی تصریح کرد: روز جهاد دانشگاهی را به مردان و زنانی که جهادگونه تلاش کردند تا پایه بنیادی تمدنی را حراست کنند، تبریک عرض می‌کنم. امروزه تمام جهانیان می‌دانند که جمهوری اسلامی دو چهره متفاوت از خود در جهان نشان داده است.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از چهره‌ها اتکا به دین است، دینی که می‌گوید ظلم نکرده و ظلم را نپذیریم نه دینی که تنها در ظاهر وجود دارد و مخفیانه به رژیم صهیونیستی کمک می‌کند. دینی که در آن مبارزه با ظلم نباشد، هرگز رسالت واقعی خود را انجام نداده است.

محبی نجم‌آبادی با اشاره به اهمیت مسئله علم، خاطرنشان کرد: آنچه که دشمنان بشریت را نگران کرده است، اتکا به علم بومی و بنیادی است نه علم تقلیدی و توسعه نمایشگاهی. تولید علم و بالاتر از آن علمی اندیشیدن است مهم است، یعنی آنچه به عنوان علم فرا می‌گیریم چقدر در زندگی ما کاربرد داشته و جهاد دانشگاهی مصداق هر دو این موارد بوده است؛ مسیری که جهادگونه و متکی بر عقیده مستحکم در کنار دانش و علم است.

وی افزود: زمانی که عمیق مطالعه کنیم، پایه همه آن به دوران درخشان تمدن اسلامی بازمی‌گردد. جهاد دانشگاهی تلاش‌های مداوم و مضاعفی در حوزه‌های پژوهشی و کتب داشت تا علم نهادینه شود و این دو پایه نهادین برای جمهوری اسلامی حفظ شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات اخیر رهبری در چهلم شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بیان کرد: رهبر بر این آرمان ایستادند و ایستاده دوباره تاکید داشتند که دو پایه بنیادین انقلاب دین به مفهوم اصلی و علم است.

محبی نجم‌آبادی ادامه داد: خبرنگار در جایگاهی که ظلم نکند، باید ببیند چطور به مسائل و واقعیات نگاه کند، باید توجه کنیم که اقامه حق توسط یک خبرنگار چقدر می‌تواند به جامعه انرژی دهد. در حادثه یک خبرنگار از ابعاد مختلف می‌تواند به گونه‌ای آن را بیان کند که واقعیت را بگوید، ایجاد امید کند تا جامعه احساس خوبی به آن دست دهد و از طرفی می‌تواند با نگاه باندی برای دلخوشی عده‌ای کتمان واقعیت کند که آن مصداق ظلم است.

وی با بیان اینکه امروز نقش رسانه بی‌بدیل است، تصریح کرد: رسانه می‌تواند جلو ظلم و بی‌عدالتی را گرفته و افرادی را که ظلم می‌کنند را معرفی کند. این نقش امروز تعیین‌کننده است و رسانه مکتب و دانشگاهی است که اهالی خبر در حوزه‌های مختلف باید مراقبت کند؛ نقش رسانه برای هدایت جامعه تاریخی ایران تاثیرگذار است.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: ایران امروز در موقعیت تاریخی است که تجربه از انقلاب دارد و با این تجربه خطاها و آسیب‌شناسی خود را می‌تواند به خوبی تحلیل کند. ما نه به شکل تصنعی و اینکه بخواهیم صرفا تعریف کنیم، واقعا معتقدیم نقش خبرنگاران حیاتی در جهت‌دهی و رشد مردمی است که دچار خطا نشوند. برخی کم‌کاری‌های ما و انعکاس غلط ما سبب خطای محاسباتی دشمن شد، دشمن مناطقی را زد که به گمان خود زمینه‌ای فراهم کند ملت علیه یکدیگر به میدان بیایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha