ابراهیم عزیزی امروز شنبه ۱۸ مرداد در بازدید از صدا و سیمای مرکز فارس که به مناسبت ایام بزرگداشت خبرنگار انجام شد، با اشاره به وظیفه خطیر اطلاعرسانی اظهار کرد: فراگیری انقلاب اسلامی در جهان معاصر علاوه بر اقتدار نظامی و دیپلماسی، مدیون اقدامات هوشمندانه و شجاعانه اصحاب رسانه است که در مقاطع مختلف انقلاب بروز و ظهور داشته است.
وی با اشاره به اقدام حماسی کارکنان صدا و سیما در دفاع مقدس۱۲روزه در حمله خبیثانه رژیم صهیونیستی بیان کرد: خانم امامی و همکارانش نمادی از ایستادگی و استقامت اصحاب رسانه در جنگ دشمن بودند و مانند این عزیزان در سراسر کشور افراد بسیاری داریم که مشغول به خدمت هستند.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در عین حال بیان کرد: صدا و سیمای فارس توسعه کمی و کیفی مرکز را به خوبی پیش برده و نمادی از مدیریت موفق همه جانبه را نشان داده است.
امیر رئوف، مدیر کل صدا و سیمای فارس نیز در این بازدید، به گوشهای از اقدامات جهادی صدا و سیما در دوران دفاع مقدس ۱۲روزه و تلاش همکاران در راستای اطلاعرسانی به موقع در پوشش شبکههای مختلف اشاره کرد.
انتهای پیام
نظرات