• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404051911469
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی:

عزم دولت این است که آموزش و پرورش را از اولویت خارج نکند

عزم دولت این است که آموزش و پرورش را از اولویت خارج نکند

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به توجه بی‌سابقه شخص رئیس‌جمهور به حوزه آموزش و پرورش، این توجه را فرصتی استثنایی برای ارتقای وضعیت آموزشی کشور و استان دانست و گفت: با وجود انبوه بحران‌ها و مشکلات، عزم دولت این است که آموزش و پرورش را از اولویت خارج نکند و ما نیز باید تمام توان خود را برای تحقق این هدف به‌کار بگیریم.

بهرام سرمست در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، با تأکید بر اهمیت برگزاری جلسات این شورا و لزوم پیگیری جدی مصوبات آن، افزود: دکتر پزشکیان در چند سفر غیررسمی خود به استان، همواره توسعه فضاهای آموزشی و عدالت آموزشی را در صدر پیگیری‌ها قرار داده‌اند و هنر ما این است که بتوانیم بخشی از این سیاست‌ها را عملی کنیم.

وی با اشاره به پروژه مهر و محورهای هفتگانه آن، گفت: رتبه سال گذشته استان در شاخص‌های آموزش و پرورش برازنده ما نیست و باید حداقل جزو پنج استان برتر کشور باشیم. تحقق این هدف نیازمند حمایت همه‌جانبه است و آموزش و پرورش به‌تنهایی قادر به این کار نیست؛ والدین، نهادهای فرهنگی و دیگر دستگاه‌ها باید شریک برنامه‌های این حوزه باشند.

وی همچنین توسعه فضاهای آموزشی را از اولویت‌های مهم استان برشمرد و با قدردانی از اقدامات اداره‌کل نوسازی مدارس، افزود: از محل مولدسازی، مسئولیت‌های اجتماعی صنایع، و مشارکت خیرین باید منابع لازم برای مدرسه‌سازی تأمین شود. واحدهای صنعتی، شهرداری‌ها و منطقه آزاد ملزم به ایفای تعهدات خود در این زمینه هستند.

سرمست بر استفاده موثر از مشارکت خیرین مدرسه‌ساز نیز تاکید کرد و گفت: مجموعه آموزش و پرورش ارتباط عاطفی و مستمر با خیرین داشته باشد و به طور مداوم پیگیری کند تا از مشارکت آنها استفاده کنیم.

وی ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت و تربیت دانش‌آموزان ماهر را یکی دیگر از اولویت‌های آموزش و پرورش در استان عنوان کرد و گفت: باید با صنایع بزرگ برای ایجاد این مراکز همکاری کنیم تا استان در این حوزه نیز عملکرد شاخصی داشته باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر استفاده از رانندگان صلاحیت‌دار و خودروهای استاندارد برای سرویس مدارس، به‌ویژه مدارس استثنایی، و ضرورت برنامه‌ریزی فرمانداران و بخشداران پیش از بازگشایی مدارس تأکید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، یکشنبه ۱۹مرداد، استاندار آذربایجان شرقی، با بیان اینکه مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان و غنی‌سازی اوقات فراغت آنان باید جدی گرفته شود، افزود: هدف ما صرفاً پرکردن اوقات فراغت نیست بلکه باید با همکاری همه نهادهای فرهنگی، این زمان را به فرصت‌های پرورشی و کاهش آسیب‌های اجتماعی تبدیل کنیم. نسل جدید نیازمند مراقبت و پرورش برای آینده کشور است و امیدوارم همه ما در این مسیر توفیق خدمتگزاری داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha