• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404051911478
  • خبرنگار : 71415

هند: با پایان جنگ اوکراین، گشایش چشم‌اندازها برای صلح رقم می‌خورد

هند: با پایان جنگ اوکراین، گشایش چشم‌اندازها برای صلح رقم می‌خورد

هند از برنامه نشست روسای جمهور آمریکا و روسیه در روز جمعه ۱۵ اوت در آلاسکا با هدف مذاکره به منظور پایان دادن به جنگ اوکراین استقبال و تصریح کرد که از همه تلاش‌ها به منظور پایان دادن به این جنگ حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، روز جمعه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور ایالات متحده از برنامه خود برای نشست رو در رو با ولادیمیر پوتین، همتای روسیه‌ای خود در روز ۱۵ اوت در آلاسکا خبر داد.

در همین رابطه، وزارت امور خارجه هند در بیانیه‌ای این نشست که در پی بیش از سه سال جنگ میان روسیه و اوکراین قرار است برگزار شود را «وعده‌ای برای پایان دادن به جنگ» دانست.

«راندهیر جایسوال»، سخنگوی وزارت امور خارجه هند گفت دهلی‌نو از اینکه آمریکا و روسیه برای برگزاری این نشست در آلاسکا به تفاهم رسیدند استقبال می‌کند «چون حاوی وعده پایان دادن به جنگ جاری در اوکراین و گشایش چشم‌اندازها برای صلح است.»

جایسوال تصریح کرد: همانطور که نارندرا مودی نخست وزیر هند در رابطه با جنگ روسیه و اوکراین گفت که اکنون دوران جنگ نیست، بنا بر این هند از نشست آتی حمایت کرده و آماده پشتیبانی از این تلاش‌ها است.

نخست وزیر هند پیش از این خواستار پایان یافتن جنگ در اوکراین شده و در راستای بازگشت به مسیر گفتگو و دیپلماسی تعاملاتی را از زمان شروع این جنگ با رهبران روسیه و اوکراین صورت داده است.

او سال گذشته میلادی سفرهایی جداگانه را به روسیه و اوکراین انجام داده و از رهبران ۲ کشور خواسته بود به مذاکرات بازگشته تا یک راه‌حل صلح‌آمیز پیدا کنند. مودی گفته بود که مذاکرات برای پایان دادن به جنگ در زیر سایه تفنگ‌ها موفق نمی‌شود و نمی‌توان در میدان نبرد راه‌حلی یافت.

اعلامیه ترامپ در خصوص نشستش با پوتین کمی بعد از آن صادر شد که رهبران هند و روسیه روز جمعه یک گفتگوی تلفنی را برگزار کردند و در این گفتگو پوتین، نخست وزیر هند را در جریان جدیدترین تحولات مرتبط با اوکریان قرار داد.

ترامپ در روزهای اخیر هند را از بابت ادامه دادن به خرید نفت از هند تحت فشار گذاشته است.

رئیس جمهور آمریکا اخیرا یک تعرفه ۲۵ درصدی را علیه هند به بهانه خرید نفت از روسیه اعلام کرد در حالی که قبل از آن نیز یک تعرفه ۲۵ درصدی متقابل را علیه واردات از این کشور اجرایی کرده بود. ترامپ ادعا کرد هند با فروش بخش عمده نفت‌های خریداری شده از روسیه در بازار آزاد کسب سود کرده و همچنین «ماشین جنگی» روسیه را تامین مالی می‌کند.

هند نیز متقابلا آمریکا و اتحادیه اروپا را متهم به اعمال استانداردهای دوگانه در مساله تحریم‌ها کرده و گفت که گام‌های لازم را به منظور محافظت از منافع ملی خود اتخاذ می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha