• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404051911713
  • خبرنگار : 71660

۵ شرط نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه

۵ شرط نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس مدعی شد اگر حماس خلع سلاح شود، جنگ فردا تمام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که از سوی دیوان لاهه به‌عنوان جنایتکار جنگی معرفی شده، عصر یکشنبه در اظهاراتی ادعا کرد: «هدف ما اشغال غزه نیست، بلکه آزادسازی آن است.»

طبق گزارش تلویزیون خبری الجزیره، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با بیان ادعایی تکراری گفت که اگر جنبش حماس خلع سلاح شود، جنگ فردا تمام خواهد شد.

نتانیاهو در ادامه اظهارات خود در جمع سفرای خارجی مقیم سرزمین‌های اشغالی با اشاره به اهدافش افزود: «هدف ما خلع سلاح حماس و ایجاد یک دولت مدنی غیراسرائیلی در غزه است، نه به رهبری حماس یا تشکیلات خودگردان فلسطین. ما نمی‌خواهیم حماس یا تشکیلات خودگردان فلسطین را در غزه ببینیم، بلکه می‌خواهیم یک دولت مدنی مسالمت‌آمیز در غزه وجود داشته باشد.»

او با اذعان درباره ادامه تجاوزاتش گفت: «از آنجایی که حماس از خلع سلاح خودداری کرده است، اسرائیل چاره‌ای جز تکمیل این ماموریت ندارد.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین پنج اصل را برای حل‌وفصل جنگ نسل‌کشی علیه غزه را بر این اساس مطرح کرده است: خلع‌سلاح حماس، آزادی تمام گروگان‌ها، غیرنظامی‌شدن غزه، کنترل امنیتی اسرائیل بر غزه و تشکیل دولت مدنی در غزه.

درحالی‌که جنایات جنگی بنیامین نتانیاهو و مقامات صهیونیستی بر همه جهان آشکار شده است، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر ادعا کرد: «سیاست ما در طول جنگ جلوگیری از بحران انسانی بوده  و از آغاز جنگ تاکنون ۲ میلیون تُن کمک به غزه وارد کرده‌ایم. در ماه‌های اخیر، حماس کمک‌ها را غارت کرده و باعث بحران شده است. همچنین، سازمان ملل هم از توزیع کمک‌هایی که از طریق گذرگاه کرم ابو سالم وارد شده بود، خودداری کرد. اسرائیل چاره‌ای جز تکمیل ماموریت و نابودی حماس با توجه به امتناع این جنبش از خلع سلاح ندارد.»

نتانیاهو که خود و کابینه‌اش دائما مشغول دروغ‌پراکنی هستند و روزنامه‌های برجسته غربی دروغ‌های آنها را افشا کرده، گفت: «هر کاری که ما انجام می‌دهیم از قحطی جلوگیری می‌کند، اما جلوی کارزار جهانی دروغ‌پراکنی علیه ما را نمی‌گیرد. هدف این کنفرانس مطبوعاتی، رد دروغ‌هایی است که در سراسر جهان علیه ما ساخته و پرداخته می‌شود. امروز، دولت یهود به حاشیه رانده می‌شود و رسانه‌های بین‌المللی دروغ‌های حماس را پخش می‌کنند. حماس عمدا گروگان‌های ما در غزه را گرسنه نگه می‌دارد و تصاویر جعلی درباره غزه منتشر می‌کند.»

او تاکید کرد که در حال بررسی شکایت از روزنامه «نیویورک تایمز» به دلیل انتشار عکس‌های «جعلی» از غزه است.

آوارگان فلسطینی و کوچ اجباری آنها دائما در صدر اخبار جهان قرار داشته اما نتانیاهو مدعی شد: «ما مناطق امنی را برای جابجایی ساکنان غزه فراهم خواهیم کرد، همانطور که آنها قبلا از رفح نقل مکان کردند.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی افزود: «هدف ما حفظ یک جدول زمانی سریع برای عملیات نظامی در غزه است و قرار است عملیات نظامی برای پایان دادن به جنگ کوتاه باشد و من نمی‌توانم جدول زمانی یا جزئیات دقیقی ارائه دهم.»

درحالی‌که خبرنگاران متعددی در غزه به دلیل پوشش خبری جنگ توسط رژیم اشغالگر به شهادت می‌رسند، نتانیاهو ادعا می‌کند: «به ارتش دستور داده‌ایم که به خبرنگاران خارجی بیشتری اجازه ورود به غزه را بدهد اما مشکلی در امنیت آنها وجود دارد.»

او درحالی‌که ادعایی را درخصوص پایان جنگ مطرح کرده، از سوی دیگر گفت: «انتظار دارم طرح حمله جدید به غزه به سرعت تکمیل شود. من معتقدم که ما در غزه به شیوه‌ای متعادل از زور استفاده می‌کنیم.»

نتانیاهو همچنین مدعی شد: «اسرائیل گذرگاه‌های امن و مراکز توزیع کمک‌های جدید در غزه افتتاح خواهد کرد و ویرانی‌های غزه ناشی از تله‌های انفجاری کار گذاشته شده توسط حماس در بسیاری از ساختمان‌ها است.»

نخست‌وزیر رژیم اسرائیل درباره اسرای صهیونیستی گفت: «هدف ما خارج کردن تمام اسرا، زنده و مرده، از نوار غزه است. ما اسرای زنده را همزمان با محاصره حماس آزاد خواهیم کرد اما نمی‌توانم وارد جزئیات شوم.»

وی افزود: «آیا می‌خواهید ما تسلیم شویم و از نوار غزه عقب‌نشینی کنیم؟ من نمی‌خواهم جنگ طولانی شود و هدف اسرائیل اشغال غزه نیست. اگر ما با شکست دادن حماس در جنگ موفق شویم، احزابی وجود خواهند داشت که کاندیدای جایگزینی آن خواهند بود و یک قدرت انتقالی را تشکیل خواهند داد. علاوه بر این، طولانی شدن جنگ به این معنی است که بسیاری از اسرا ممکن است از گرسنگی بمیرند.»

بنیامین نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین ادعا کرد: «بارها به فلسطینی‌ها پیشنهاد تشکیل کشور داده شد، اما آنها آن را رد و بسیاری از پیشنهادهای دیگر را نیز رد کردند.»

نتانیاهو خاطر نشان کرد از آخرین جلسه کابینه، با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گفت‌وگو نکرده‌ و قصد دارد به زودی با او تماس بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha