• پنجشنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404052314174
  • خبرنگار : 50229

تردد بیش از دو میلیون زائر از مرزهای شلمچه و چذابه

تردد بیش از دو میلیون زائر از مرزهای شلمچه و چذابه

ایسنا/خوزستان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان گفت: در بازه زمانی چهارم تا ۲۲ مرداد بیش از دو میلیون و ۲۸ هزار زائر ایرانی و خارجی از مرزهای شلمچه و چذابه تردد کردند.

محمد جولانژاد امروز پنجشنبه ۲۳ مرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این مدت، در مرز چذابه ۱۵۶ هزار و ۴۷۲ زائر ایرانی وارد و ۲۷۲ هزار و ۴۸۷ زائر ایرانی خارج شدند. همچنین ۱۰ هزار و ۳۰۹ زائر خارجی وارد و ۴۰ هزار و ۲ نفر خارج شدند که مجموع تردد در این مرز به ۴۷۹ هزار و ۲۷۰ نفر رسید.

وی افزود: در مرز شلمچه نیز ۶۲۴ هزار و ۴۵۵ زائر ایرانی وارد و ۸۳۳ هزار و ۵۷۹ زائر ایرانی خارج شدند. همچنین ۳۲ هزار و ۷۳۰ زائر خارجی وارد و ۵۸ هزار و ۲۴۶ نفر خارج شدند که مجموع تردد در این مرز به یک میلیون و ۵۴۹ هزار و ۱۱ نفر رسید.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان ادامه داد: در مجموع، ورود ایرانیان از دو مرز استان ۷۸۰ هزار و ۹۲۷ نفر و خروج آن‌ها یک میلیون و ۱۰۶ هزار و ۶۶ نفر بوده است.

جولانژاد بیان کرد: ورود زائران خارجی از دو مرز ۴۳ هزار و ۳۹ نفر و خروج آن‌ها ۹۸ هزار و ۲۴۹ نفر ثبت شده است.

وی خاطرنشان کرد: مجموع تردد زائران ایرانی و خارجی از مرزهای شلمچه و چذابه در این بازه زمانی به دو میلیون و ۲۸ هزار و ۲۸۱ نفر رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha