محمد پیلهفروش اظهار کرد: زغال اخته به عنوان یکی از میوههای منحصر به فرد و بومی ایران، عمدتاً در مناطق کوهستانی و سردسیر استان قزوین تولید میشود و بیشترین سطح زیر کشت زغال اخته در شهرستان قزوین، مناطق الموت و طارم سفلی قرار دارد.
وی ادامه داد: در منطقه الموت روستاهای هیر و در منطقه طارم سفلی دهستان کوهگیر روستای یوزباش چای، بیشترین میزان تولید زغال اخته را به خود اختصاص دادهاند و این مناطق بهدلیل توپوگرافی خاص، محصولی با کیفیت و مرغوبتر تولید میکنند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه زمان برداشت زغال اخته در استان از اوایل مرداد تا اواخر مهرماه است، افزود: این محصول علاوه بر مصرف تازهخوری، به صورت خشک، مربا، کنسرو، آبمیوه، سس، ژله، سرکه، لواشک و قرصهای آنتیاکسیدان نیز فرآوری و استفاده میشود و پتانسیل بالایی برای صادرات دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، پیلهفروش شنبه ۲۵ مرداد در پایان به باغداران توصیه کرد با رعایت اصول فنی برداشت و نگهداری، نسبت به افزایش کیفیت میوه و عرضه محصولی سالم و بازارپسند اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات