محمدعلی رمضانی، در حاشیه جلسه تخصیص سهمیه گندم کارخانجات آرد استان مازندران برای شهریور در اداره غله استان، به خرید تضمینی گندم در استان اشاره کرد و با اعلام خبر فوق، اظهار کرد: امسال بیش از ۸۱ هزار تن گندم از کشاورزان مازندرانی خریداری شده است.
وی با اشاره به جزئیات پرداختیها افزود: کشاورزانی که تا پایان خرداد محصول خود را تحویل مراکز خرید داده و اسناد مربوطه در سامانه بانک عامل ثبت برای آنان ثبت شده، تاکنون ۹۰ درصد مطالبات خود را دریافت کردهاند. همچنین تحویلدهندگان گندم در بازه زمانی اول تا ۲۱ تیر، ۷۵ درصد مطالبات خود را دریافت کرده و کشاورزانی که از ۲۲ تیر تا ۲۱ مرداد محصول خود را به مراکز خرید تحویل دادهاند تاکنون ۵۰ درصد مطالبات خود را دریافت کردهاند.
رمضانی با اشاره به بررسی موضوع مدیریت شبکه توزیع آرد و الزام ثبت فروش و خروج آرد از کارخانه در سامانه مربوطه، تأکید کرد: با توجه به مصوبه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هرگونه جابجایی آرد خارج از سامانه، به منزله قاچاق تلقی خواهد شد و کارخانجات و شرکت متولی حمل مکلف به رعایت دقیق این مقررات هستند.
سرپرست اداره کل غله مازندران همچنین بر ضرورت ارتقای کیفیت آرد تولیدی و نقش آن در رضایتمندی نانوایان و مصرفکنندگان تأکید کرد و گفت: کیفیت آرد تولیدی و میزان رضایتمندی نانوایان از عملکرد کارخانهها، به طور مستقیم در تخصیص سهمیه گندم یارانهای به کارخانجات تأثیر خواهد داشت. کارخانههایی که بتوانند کیفیت مطلوبتر و پاسخگویی بهتری ارائه دهند، سهم بیشتری از گندم یارانهای دریافت خواهند کرد.
شایان ذکر است که این جلسه با محوریت تقویت نظارت بر زنجیره تولید و توزیع آرد، بهبود کیفیت تولیدات کارخانجات، افزایش رضایتمندی نانوایان و ساماندهی نظام حمل و توزیع برگزار شد. مسئولان حاضر تأکید کردند که تداوم این جلسات، علاوه بر ایجاد هماهنگی میان دستگاههای اجرایی، صنفی و کارخانجات آرد، میتواند نقش مؤثری در کاهش مشکلات احتمالی و افزایش شفافیت در شبکه توزیع ایفا کند. همچنین در این نشست بر این نکته که کارخانجات آرد در خط مقدم پاسخگویی به خبازان قرار دارند و باید براساس تصمیمات متخذه شماره تماس مستقل در اختیار خبازان استان قرار دهند تاکید شد.
از دیگر مصوبات این جلسه، تعیین حداقل میزان ذخیرهسازی آرد در انبارهای کارخانجات در راستای اجرای مصوبات پدافند غیرعامل بود. طبق تصمیمات اتخاذشده، هر کارخانه موظف شد به طور میانگین آرد مورد نیاز حداقل ۳ تا ۴ روز تولید خود را ذخیره کرده و معادل ۱.۵ روز تولید را به صورت کیسهگیریشده در انبار نگهداری کند تا از بروز اختلال در تأمین نیاز نانوایان جلوگیری شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در روز یکشنبه ۲۶ مرداد، این نشست با حضور محمدعلی رمضانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران، نمایندگان استانداری، سازمان صمت، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد، انجمن صنفی کارخانجات آرد، شرکت حمل و توزیع آرد و همچنین رؤسای اتحادیههای خبازان استان برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات