• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1404052716337
  • خبرنگار : 71573

مجید قیصری دبیر جایزه «جلال» شد

مجید قیصری دبیر جایزه «جلال» شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی حکمی مجید قیصری را به عنوان دبیر علمی هجدهمین دوره جایزه ادبی «جلال آل‌احمد» منصوب کرد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور حکمی مجید قیصری را به عنوان «دبیر علمی هجدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد» منصوب کرد. 

متن این حکم به شرح زیر است:‌

«جناب آقای مجید قیصری 

با عنایت به سوابق و تجارب ارزنده جنابعالی در حوزه ادبیات فارسی و بنا به پیشنهاد معاون محترم امور فرهنگی، به موجب این حکم به عنوان «دبیر علمی هجدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد» منصوب می‌شوید. 

شایسته است بر اساس وظایف مندرج در آیین‌نامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص این جایزه، اقدامات مقتضی را به نحو احسن انجام دهید.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha