• شنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404060100350
  • خبرنگار : 90069

اپیدمی «موبایل قاپی» در لندن

اپیدمی «موبایل قاپی» در لندن

آمارهای جدید نشان می دهد بیش از ۱۱۶ هزار دستگاه تلفن همراه سال گذشته میلادی (۲۰۲۴) در لندن، پایتخت انگلیس به سرقت رفته است؛ رقمی که بالاترین آمار ثبت‌شده تاکنون محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، داده‌های پلیس متروپولیتن نشان می‌دهد در سال ۲۰۲۴ در مجموع ۱۱۶ هزار و ۶۵۶ مورد سرقت تلفن همراه گزارش شده و به‌طور میانگین معادل سرقت ۳۲۰ دستگاه موبایل در روز است.

این رقم بسیار بالاتر از آمار ثبت‌شده در سال ۲۰۱۷ است، زمانی که شمار سرقت تلفن همراه در پایتخت کمی بیش از ۷۷ هزار مورد گزارش شده بود.

آمار سال گذشته معادل سرقت ۱۳ تلفن همراه در هر ساعت بوده که این رقم ۱۳۰۰ مورد بیشتر از تعداد حوادث ثبت‌شده در ۱۲ ماه پیش از آن است.

با وجود تعداد بالای سرقت‌ها، تنها ۱۶۹ مظنون در طول سال تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند و هفت نفر نیز تنها با گرفتن تذکر آزاد شدند.

به گزارش روزنامه دیلی میل، آمار جدید توسط گروه کمپین Crush Crime و با استفاده از قوانین آزادی اطلاعات از پلیس لندن به دست آمده است.

داده‌های پلیس نشان داد که ۶۱ هزار نفر از قربانیان زن و کمی کمتر از ۴۸ هزار نفر مرد بودند و مابقی ثبت نشده‌اند.

دکتر «لارنس نیوپورت»، بنیان‌گذار این کمپین گفت: ما در میانه یک «اپیدمی سرقت تلفن همراه» قرار داریم و دولت ما در اقدام برای مقابله با آن ناکام مانده است.

او تاکید کرد: سیاست‌مداران ما باید به واقعیت توجه کنند: آن‌ها باید این اپیدمی را متوقف کرده و دستگاه قضایی را تحت فشار قرار دهند تا این مجرمان حرفه‌ای را دستگیر، محاکمه و زندانی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha