• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404060401670
  • خبرنگار : 50649

مدیر ارتفاعات شهرداری خبر داد

نصب سیستم‌ خورشیدی در ارتفاعات شیراز

نصب سیستم‌ خورشیدی در ارتفاعات شیراز

ایسنا/فارس مدیر ارتفاعات شهرداری شیراز اعلام کرد که در مجموعه ارتفاعات شهرداری شیراز، نخستین سیستم خورشیدی به منظور تأمین برق اضطراری راه‌اندازی شد؛ اقدامی که علاوه بر پایداری خدمات، گامی در مسیر توسعه انرژی‌های پاک و مدیریت سبز شهری محسوب می‌شود.

علیرضا بیابانی امروز سه‌شنبه چهارم شهریور در حاشیه بازدید از نصب سیستم‌ خورشیدی در ارتفاعات شیراز گفت: این سامانه خورشیدی در راستای افزایش تاب‌آوری خدمات شهری و کاهش وابستگی به منابع انرژی فسیلی در ساختمان اداری مدیریت ارتفاعات در پارک کوهستانی دراک نصب و راه‌اندازی شده است.

مدیر ارتفاعات شهرداری شیراز با بیان اینکه این سیستم شامل پنل ۱۰۰۰ وات، دستگاه sunverter kVA6 و باطری ۴۰۰ آمپر ساعت است، گفت: این مجموعه در حال حاضر با تولید حدود ۵ آمپر برق، امکان تأمین انرژی رایانه‌های پرسنل در زمان قطعی برق را فراهم می‌کند تا روند امور جاری بدون وقفه ادامه یابد.

وی افزود: با تکمیل ظرفیت باطری‌ها و افزودن پنل‌های بیشتر، توان تولید برق مجموعه به حدود ۲۰ آمپر خواهد رسید و می‌تواند نیازهای بیشتری از اداره را پوشش دهد تا در شرایط اضطراری خللی در خدمت‌رسانی کارکنان ایجاد نشود.

بیابانی با تأکید بر اهمیت این اقدام خاطرنشان کرد: اجرای پروژه خورشیدی تنها به بحث تأمین برق محدود نمی‌شود، بلکه گامی عملی در راستای حرکت شهرداری شیراز به سوی توسعه پایدار، مدیریت سبز و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر است.

وی یادآور شد: پارک کوهستانی دراک با ظرفیت گردشگری و زیست‌محیطی خود می‌تواند الگویی موفق برای به‌کارگیری این فناوری‌ها در فضاهای عمومی شهری باشد.

به گزارش ایسنا، پیش از این نیز در پروژه بام سبز شیراز، برای تأمین روشنایی سایت اداری از پنل‌های خورشیدی استفاده شده بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۰:۲۳

نیروگاه خورشیدی بزرگتر ایجاد کنند