• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404060502679
  • خبرنگار : 50177

شهردار مرکز لرستان خبر داد

احداث ۳ تقاطع با همکاری قرارگاه خاتم در خرم‌آباد

احداث ۳ تقاطع با همکاری قرارگاه خاتم در خرم‌آباد

ایسنا/لرستان شهردار مرکز لرستان با بیان اینکه مکلف به رفع گره‌های ترافیکی شهر هستیم، گفت: با همکاری قرارگاه خاتم سه تقاطع در شهر در دست احداث است.

داریوش بارانی بیرانوند پنجم شهریور در همایش تجلیل از فعالان بسیجی اداره‌های سپاه ناحیه خرم‌آباد در جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: شهرداری خرم‌آباد در دو - سه سال گذشته با وجود مشکلات و منابعی که داشته، منشأ خدمات گسترده و ارزشمندی بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه عمران شهری شهرداری خود را مکلف به رفع گره‌های ترافیکی دانسته و با همکاری قرارگاه خاتم سه تقاطع در شهر در دست احداث داشته که تقاطع غیرهمسطح شهدای خرم‌آباد زودتر از موعد مقرر زیر بار ترافیک رفته و دو تقاطع دیگر در دست احداث است.

بارانی بیرانوند با بیان اینکه فردا نیز گام سوم در تفاهم اول با قرارگاه است در خصوص برنامه های فرهنگی، افزود: دیپلماسی فرهنگی در خرم‌آباد اتفاق افتاد.

شهردار خرم‌آباد با بیان اینکه بخش عمده‌ای از شهر تحت پوشش‌ دوربین‌های هوشمند شهرداری است، گفت: در جنگ ۱۲ روزه روحیه بیقراری در مجموعه شهرداری برای انجام خدمات و پشتیبانی از نیروهای مسلح ستودنی بود.

بارانی بیرانوند یادآور شد: تجربه خوبی در دستگاه‌های خدمات رسان مشاهده کردیم و آرزوی موفقیت برای نیروهای مسلح داریم و سپاه لرستان در این جنگ حماسی درخشیدند.

تاب‌آوری اجتماعی مردم عامل پیروزی در جنگ ۱۲ روزه بود 

سردار نعمت‌الله باقری فرمانده سپاه لرستان نیز در این جلسه گفت: در جنگ ۱۲ روزه اراده خود را بر دشمن تحمیل کردیم و او را وادار به تسلیم کردیم؛ دشمن در این حوزه شکست خورد.

وی با گرامیداشت یاد همه شهدا به ویژه ۸۶ شهید گلگون کفن لرستان در دفاع مقدس دوم و گرامیداشت هفته دولت و شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی، بیان کرد: در این جنگ ۱۲ روزه در مقابل دشمنان انقلاب اسلامی فرزندان این سرزمین سنگ تمام گذاشتند.

باقری ادامه داد: همه دستگاه‌های لرستان و در راس هرم استاندار هماهنگی و همکاری لازم را با سپاه و نیروهای مسلح داشتند.

فرمانده سپاه لرستان گفت: وقتی کشور ما مورد تهدید متجاوز قرار گرفت همه پای کار آمدند و فقط دشمن متجاوز را می‌دیدند و البته در این جنگ لرستان خوش درخشید.

وی گفت: دشمنان دو دهه برنامه ریزی کرده بودند و به تصور خود خواستند مطمئن شوند که ایران تسلیم شود، باور نمی‌کردند ما بتوانیم اقدام مقابله‌ای انجام دهیم و در کمتر از ۱۷ ساعت دشمن را سر جای خود بنشانیم. 

باقری با بیان اینکه ما خودمان را برای شرایط ناآرامی‌ها در حوزه جنگ شناختی آماده کرده بودیم، افزود: دشمن به دنبال ایجاد تنش در بین مردم و نظام بود؛ اما همه برآورد دشمن اشتباه از آب درآمد چون دشمن هنوز جایگاه ولایت فقیه، نیروهای مسلح و مردم را پس از ۴۶ سال هنوز نشناخته است.

فرمانده سپاه لرستان ادامه داد: فرماندهان ما جایگزین خود را تربیت کردند و به لحاظ تربیت ریشه‌ای رخ داده جوانان ما در جنگ ۱۲ روزه خوش درخشیدند. این نسل ادامه همان نسل دفاع مقدس است که در هیچ دانشگاهی آموزش ندیده بودند و عملیات والفجر هشت را رقم زدند و عبور از اروند را انجام دادند.

وی با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه اراده خود را بر دشمن تحمیل کردیم و او را وادار به تسلیم کردیم، آنها در این حوزه شکست خوردند، گفت: مقام معظم رهبری  در سخنرانی اخیر اشاره کردند که دشمن با ابزار سخت قادر به عقب‌ کشاندن مردم نیست دشمن به دنبال جنگ نرم و شناختی است و به همان تاکتیک قبلی برگشته است و رهبر معظم انقلاب تذکرات لازم را به مسئولین دادند.

باقری با تاکید بر اینکه تاب آوری اجتماعی مردم عامل پیروزی در جنگ ۱۲ روزه بود، گفت: با خدمت صادقانه شما می‌توانند باعث افزایش تاب‌آوری اجتماعی شوید.

فرمانده سپاه لرستان با بیان اینکه اگر دشمن به دنبال جنگ شناختی است افراد نادانی که ناخواسته دارند آب به آسیاب دشمن می‌ریزند و دوم خائنین به عنوان پیاده نظام دشمن هستند که با آنها همکاری داشتند، گفت: در حوزه نفوذ تمام ترورها در دوران ۴۶ ساله نظام هیچ‌کدام مستقیم توسط دشمن نبوده بلکه توسط نفوذی‌ها و خائنین بودند و اگر این دو ابزار از دشمن گرفته شود راه به جایی نمی‌برد.

وی با تاکید بر اینکه سخنرانی‌های رهبر معظم انقلاب نقشه راه است، تصریح کرد: این نقشه راه هم برای مسئولین و هم برای مردم است؛ در این سخنرانی اخیر ایشان از رئیس جمهور حمایت کردند اگر مبنای کارمان سخنان مقام معظم رهبری باشد هیچ‌وقت به انحراف نمی‌رویم. امام حسن مجتبی(ع) در خانه خود توسط خائنین به شهادت رسیدند.

وی افزود: دشمن به دنبال ایجاد اغتشاش در جامعه است، در این شرایط از خدمات فرماندار خرم‌آباد که میدانی به میان مردم می‌رود و مشکلات مردم را بررسی می‌کند تشکر می‌کنم. در این شرایط مدیران باید اینگونه باشند و مشکلات مردم را میدانی برطرف کنند. 

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از فعالان بسیجی ادارات لرستان تقدیر شد.

انتهای پیام‌

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha