زاهد حاجیمیرزایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی در استان کردستان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی با اشاره به اینکه سطح باغات استان در حال حاضر بیش از ۶۴ هزار و ۵۰۰ هکتار است، افزود: تنوع محصولات باغی در کردستان یکی از ظرفیتهای مهم کشاورزی استان به شمار میرود و بخش قابل توجهی از درآمد و اشتغال روستاییان را تأمین میکند.
حاجیمیرزایی بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۹۰ هزار تن انواع میوههای هستهدار شامل زردآلو، گیلاس، آلبالو، آلو و گوجهسبز در استان برداشت شده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان، توتفرنگی را شاخصترین محصول باغی استان عنوان کرد و گفت: کردستان با تولید سالانه ۷۰ هزار تن توتفرنگی رتبه نخست کشور را در اختیار دارد و این محصول عملاً به برند باغی استان تبدیل شده است.
حاجیمیرزایی یادآور شد: انگور نیز از دیگر محصولات مهم باغی استان است و باغداران کردستان با برداشت سالانه بیش از ۱۱۰ هزار تن انگور، در جایگاه نخست تولید این محصول در کشور قرار دارند.
وی با اشاره به جایگاه ویژه گردو در باغات استان خاطرنشان کرد: برداشت گردو از نیمه دوم شهریورماه آغاز میشود و سالانه بیش از ۲۹ هزار تن گردو از سطح ۱۱ هزار هکتار باغ در استان تولید میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: علاوه بر این محصولات سالانه ۴۵۰ تن گل محمدی نیز در استان برداشت میشود که بخشی از آن در صنایع فرآوری و گلابگیری استفاده میشود.
انتهای پیام
نظرات