• پنجشنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404060603585
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

تصادف دو خودرو در تبریز و مشاجره بعد از آن، به قتل یکی از طرفین منجر شد

تصادف دو خودرو در تبریز و مشاجره بعد از آن، به قتل یکی از طرفین منجر شد

ایسنا/آذربایجان شرقی بامداد پنج‌شنبه ۶ شهریور خبری مبنی بر وقوع تصادف رانندگی میان دو خودرو در بزرگراه ائل‌گولی تبریز در رسانه‌ها منتشر شد که در پی این سانحه درگیری‌ میان طرفین رخ داده و منجر به قتل داماد یکی از خیرین معروف تبریز شده است.

در پی این حادثه، بررسی‌های پلیس آگاهی نشان داد قاتلان در زمان وقوع حادثه شرب خمر کرده و در حالت غیرعادی بودند و عاملان اصلی قتل کمتر از ۱۲ ساعت پس از وقوع حادثه، شناسایی و دستگیر شدند.

 رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان‌شرقی در این خصوص اعلام کرد: فرد دستگیر شده توسط عوامل انتظامی شهرستان تبریز بازجویی اولیه شده و از وی رفع ظن و مشخص شد که قاتلان دو نفر دیگر  هستند که شناسایی و دستگیری آنها در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

سرهنگ محمدتقی سلطانی افزود: با انجام کار اطلاعاتی و علمی، قاتلان اصلی در کمتر از ۱۲ ساعت در مخفیگاه‌های خود شناسایی و نسبت به دستگیری آنها در دو عملیات جداگانه اقدام شد و هر دو در محل‌های شناسایی شده دستگیر شدند و به پلیس آگاهی استان انتقال یافتند.

وی ادامه داد: در بازجویی‌های اولیه، قاتلان اقرار کردند که حوالی ساعت یک بامداد روز حادثه اقدام به شرب خمر کرده و در حالت طبیعی نبودند و با آن حال اقدام به رانندگی کردند که این امر موجب شد با خودروی مقتول تصادف کنند. که در پی تصادف، ابتدا  مشاجره رخ داده و در نهایت مقتول توسط سلاح سرد به قتل رسیده است.

سلطانی خاطرنشان کرد: از تمامی مردم عزیز تقاضا می‌شود با افزایش آستانه تحمل و سعه صدر، از وقوع چنین حوادثی جلوگیری کنند و در صورت مشاهده مشاجره و درگیری در هر نقطه از شهر، سریعا به شماره تماس ۱۱۰ اطلاع‌رسانی کنند.

در همین حال و در پی وقوع یک فقره تصادف خسارتی منجر به درگیری و قتل در تبریز، معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان‌شرقی نیز در گفت‌وگو با خبرنگاران در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر به قتل رسیدن داماد یکی از خیرین تبریز در بامداد پنج‌شنبه، ششم شهریور، یک فقره تصادف خسارتی در آدرس بزرگراه ائل‌گولی تبریز به پلیس ۱۱۰ اعلام شد که بلافاصله گشت‌های راهور و انتظامی به محل تصادف اعزام می‌شوند. 

سرهنگ علی اکبریان آذر افزود: با حضور ماموران مشخص می‌شود که راننده دو دستگاه خودروی سواری پس از تصادف با همدیگر درگیر شده‌اند که یکی از آنها با ضربات چاقو طرف مقابل را مجروح کرده و فرد صدمه دیده بلافاصله به بیمارستان انتقال یافته، ولی متاسفانه به علت شدت جراحات وارده فوت می‌کند.

اکبریان آذر گفت: با حضور به موقع پلیس و پیگیری تیم‌های تخصصی پلیس آگاهی، دو نفر متهم در کمترین زمان شناسائی و دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان‌شرقی خاطرنشان گفت: لازم است در هنگام تصادفات یا سایر موضوعات، شهروندان با افزایش تاب‌آوری و آستانه تحمل خود، از ایجاد نزاع و درگیری خودداری و موضوعات را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس در روز پنج‌شنبه ۶ شهریور، سرهنگ اکبریان آذر گفت: افزایش تاب‌آوری و بالابردن آستانه تحمل باعث پیشگیری از نزاع در تصادفات می‌شود، زیرا افراد با کنترل احساسات و خشم و حفظ خونسردی، می‌توانند با منطق درست و عاقلانه راه صحیح و مجاری قانونی را انتخاب و از تشدید تنش و درگیری‌های لفظی و فیزیکی جلوگیری کنند.‌

گفتنی است، مقتول در مقابل چشم همسر و فرزند خود به قتل رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha