• پنجشنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404060603762
  • خبرنگار : 50194

به مناسبت هفته دولت

ساختمان دهیاری و شورای اسلامی روستای سلیاکتی در شهرستان نور افتتاح شد

ساختمان دهیاری و شورای اسلامی روستای سلیاکتی در شهرستان نور افتتاح شد

ایسنا/مازندران ساختمان دهیاری و شورای اسلامی سلیاکتی از سال ۱۴۰۰ شروع در دو طبقه به مساحت ۴۰۰ متر مربع با هزینه ۳۸ میلیارد تومان با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، حسن اصغریان رستمی مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری، نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان نور و سایر مسئولین مورد افتتاح و بهره‌برداری قرار گرفت.

عبدالرضا دادبود، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران پنج‌شنبه ششم شهریور در آیین افتتاح ساختمان دهیاری و شورای اسلامی روستای سلیاکتی بخش مرکزی شهرستان نور با اشاره به افتتاح ۳۸۸ پروژه در هفته دولت، گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۶۳۳ میلیارد تومان به صورت متمرکز و وبیناری در شهرستان نور آغاز به کار کردند.

معاون عمرانی استانداری مازندران، ساختمان دهیاری را مرکز فرماندهی روستا دانست و افزود: انتظار می‌رود با استفاده از منابع در اختیار و مشارکت حداکثری مردم، خدمات مؤثری از این مرکز ارائه شود.

وی مشارکت مردم در روستاها را یکی از جلوه‌های بسیار خوب برشمرد و تصریح کرد: این ساختمان محلی است برای کسانی که می‌خواهند خالصانه و صادقانه خدمت کرده و مشکلات حوزه روستا را برطرف کنند.

ساختمان دهیاری و شورای اسلامی روستای سلیاکتی در شهرستان نور افتتاح شد

دادبود، همراهی و اتحاد را رمز توسعه، پایداری و بیداری دانست و خاطرنشان کرد: این اتحاد می‌تواند هرگونه نگاه بد دشمن را به این سرزمین بی‌اثر کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha