• پنجشنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۳:۴۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404060603836
  • خبرنگار : 50040

نخستین برداشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه

نخستین برداشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه

ایسنا/گیلان در پنجمین روز از هفته دولت و با حضور فرماندار و نماینده مردم شهرستان آستانه اشرفیه در مجلس، نخستین برداشت بادام زمینی در این شهرستان انجام شد.

ابوالقاسم صفری پنجشنبه، ۶ شهریور در حاشیه این مراسم، از آغاز برداشت بادام زمینی از سطح یک و نیم هکتار با رقم گلی از نوع واریته nc۲ از باغات بادام زمینی این شهرستان خبر داد و افزود: برداشت بادام زمینی در روستای نقره ده بخش بندرکیاشهر شهرستان آستانه اشرفیه به روش مکانیزه آغاز شده است.

وی یادآور شد: برداشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه براساس توصیه های فنی زراعی ارائه شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان انجام گرفت.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آستانه اشرفیه، از مجموع دو هزار و ۵۰۷ هکتار از باغات این شهرستان بالای ۸۰ درصد با استفاده از دستگاه برداشت مخصوص بادام زمینی که حاصل زحمات جوانان و کشاورزی ایرانی و گیلانی است، به شیوه مکانیزه و مابقی به صورت نیمه مکانیزه برداشت می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha