• دوشنبه / ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404061005911
  • منبع : نمایندگی فارس

یک مسئول در محیط زیست فارس خبر داد

تلف شدن خرس قهوه‌ای سیوند پس از تلاش‌های درمانی

تلف شدن خرس قهوه‌ای سیوند پس از تلاش‌های درمانی

ایسنا/فارس رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش محیط زیست فارس اعلام کرد: خرس قهوه‌ای زخمی که هفته گذشته از ارتفاعات سیوند منتقل و تحت درمان قرار گرفته بود، با وجود تلاش‌های محیط‌بانان و نیروهای مردمی، تلف شد.

لیلا جولایی با بیان این خبر گفت: ضعف شدید جسمانی و عفونت ناشی از زخم عمیق در ناحیه پا که موجب آسیب جدی به عصب و ناتوانی طولانی‌مدت در حرکت برای دستیابی به آب و غذا شده بود، علت تلف شدن این خرس بود.

وی تصریح کرد: با وجود تلاش‌های بی‌وقفه برای نجات این حیوان، درمان‌ها نتیجه‌بخش نبود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست فارس در روز دوشنبه ۱۰ شهریور، جولایی همچنین از همکاری طبیعت‌گردان و عشایر منطقه در عملیات زنده‌گیری و انتقال خرس تقدیر کرد و این مشارکت را سرمایه‌ای ارزشمند در حفاظت از تنوع زیستی منطقه دانست.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha