• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404061207072
  • منبع : نمایندگی مازندران

استاندار مازندران تاکید کرد

لزوم توجه ویژه به متقاضیان کم‌درآمد در پروژه‌های مسکن ملی

لزوم توجه ویژه به متقاضیان کم‌درآمد در پروژه‌های مسکن ملی

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با تاکید براینکه سیستم بانکی باید در پرداخت تسهیلات و دستگاه‌های اجرایی در صدور مجوزها تسریع کنند، گفت: باید توجه ویژه به متقاضیان کم‌درآمد در پروژه‌های مسکن ملی شود.

مهدی یونسی رستمی در جلسه شورای مسکن مازندران که با هدف بررسی روند پیشرفت پروژه‌های نهضت ملی مسکن و اتخاذ تصمیمات جدید برای تسریع در تحویل و بهبود کیفیت ساخت و سازها در استانداری برگزار شد، مسکن را مهم‌ترین حق شهروندی اعلام کرده و افزود: تلاش ما این است تا پروژه‌های نهضت ملی در اسرع وقت به متقاضیان ارائه شود.

وی با تأکید بر نقش کلیدی دستگاه‌های اجرایی و نظام بانکی در ایجاد مسکن خاطرنشان کرد: درباره حق مسکن شهروندان هیچ بی‌تفاوتی پذیرفته نیست.

 یونسی رستمی یادآور شد: مسئولیت تأمین مسکن تنها به یک دستگاه محدود نمی‌شود و تمامی نهادها و سازمان‌ها باید در مسیر پیشرفت پروژه‌ها همکاری لازم را داشته باشند تا در تسریع تحویل خللی ایجاد نشود.

استاندار درباره عواقب تأخیر در اجرای طرح مسکن ملی هشدار داد: متقاضیان این طرح از اقشار کم‌درآمد هستند و هرگونه تأخیر به معنای افزایش هزینه‌ها و فشار بیشتر بر مردم است.

وی خاطرنشان کرد: در این طرح، تسهیلات ۶۵۰ میلیون تومانی به هر متقاضی تعلق می‌گیرد و متقاضی نیز باید آورده مالی داشته باشد. اگر اجرای طرح به تأخیر بیفتد، ممکن است هم تسهیلات بانکی کافی نباشد و هم مردم نتوانند آورده خود را تأمین کنند.

استاندار مازندران از تمامی اعضای شورای مسکن استان خواست با حضور فعال و پیگیری مصوبات، زمینه تحقق هرچه سریع‌تر اهداف طرح نهضت ملی مسکن را فراهم کنند تا مردم هرچه زودتر به خانه‌های خود دست یابند.

علی دیوسالار مدیرکل راه و شهرسازی مازندران نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات و عملکرد انجام شده در پروژه‌های نهضت ملی مسکن ارائه داد.

وی به پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها، تعداد ثبت‌نام‌کنندگان، قراردادهای منعقد شده و متقاضیان تسهیلات وام مسکن اشاره کرد.

 دیوسالار زمین تامین شده برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن را ۱۵۰ هکتار و سه شهرک مسکونی را ۳۳۹ هکتار اعلام کرد.

تایید نهایی بیش از ۲۳ هزار متقاضی مسکن ملی

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران بیان کرد: در نهضت ملی مسکن، تعداد ثبت‌نام‌کنندگان بیش از ۱۳۰ هزار نفر هستند، اما تعداد تأیید نهایی به ۲۳ هزار و ۳۹۰ نفر رسیده است و تاکنون ۳۸۸۵ نفر واحدها تخصیص یافته‌اند.

دیوسالار همچنین گفت: تعداد ۶۰۰۰ واحد مسکونی به بانک‌ها معرفی شده و بیش از ۲۷۳۰ قرارداد منعقد شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران در روز چهارشنبه ۱۲ شهریور، وی افزود: بیشترین تعداد واحدهای تعیین تکلیف شده جهت انعقاد قراردادها، ۱۹۴۷ واحد به بانک عامل بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha