• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404061207234
  • خبرنگار : 50260

معاون آمار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان:

شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی در استان اصفهان همچنان افزایشی است

شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی در استان اصفهان همچنان افزایشی است

ایسنا/اصفهان معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان گفت: شاخص قیمت کالاها وخدمات مصرفی خانوار در استان اصفهان نسبت به سال پایه ۱۴۰۰ برای ماه مرداد به ۳۷۰.۵ دهم درصد رسید.

سیدعلی قرشی نوش‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: نرخ تورم در استان اصفهان برای ماه مرداد ۳۶.۳ درصد رسید که نسبت به ماه قبل ۲.۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد و نرخ تورم نقطه به نقطه نیز برابر با ۴۲.۴ درصد بود یعنی هر خانوار به‌طور میانگین، ۴۲.۴ درصد بیشتر از مرداد سال قبل برای خرید یک مجموعه کالا و خدمات یکسان، هزینه پرداخت کرده‌اند.

وی افزود: بیشترین افزایش‌ قیمت در مردادماه گذشته در استان اصفهان با شاخص ۵۱۰.۳ دهم درصد مربوط به هتل و رستوران بوده است و خوراکی و آشامیدنی با شاخص ۴۴۶.۳ دهم درصد، بهداشت و درمان با شاخص ۳۷۸ درصد، پوشاک و کفش با شاخص ۳۷۴.۷ دهم درصد و تفریح و سرگرمی با شاخص ۳۳۷.۹ دهم درصد و آموزش با شاخص ۳۰۳.۶ دهم درصد بعد از آن قرار دارند.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان ادامه داد: شاخص خوراکی‌ها در ماه مرداد به رقم ۴۴۸.۷ دهم درصد رسید که نرخ تورم نسبت به ماه قبل ۳.۹ درصد، تورم نقطه به نقطه ۵۰.۸ و نرخ تورم ۳۶.۵ درصد بود که نان و غلات با ۷.۸ میوه و خشکبار با ۳.۹، گوشت با ۳ و سبزیجات با ۲ درصد افزایش همراه بوده است.

قرشی نوش‌آبادی گفت: نرخ تورم مرداد نسبت به ماه قبل در بخش آموزش ۲.۷ در بخش حمل و نقل عمومی و۲.۴ در بخش تفریح و فرهنگ و در بخش ارتباطات، ۱.۴ افزایش داشته است.

وی افزود: نرخ تورم سالانه که بیانگر درصد تغییر میانگین اعداد شاخص قیمت در یک سال منتهی به ماه جاری، نسبت به دوره مشابه قبل از آن است در مرداد ۱۴۰۴ برای استان اصفهان به عدد ۳۷.۹ درصد بود در حالی که میانگین خانوارهای کشور به ۳۶.۳ درصد رسید که نسبت به ماه قبل، یک واحد درصد افزایش یافته است.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: نرخ تورم استان اصفهان در ابتدای سال جاری، در بالای نمودار کشور قرار داشت، اما با تشکیل کمیته رصد تورم و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های مربوط، در تیرماه به رتبه ششم و در مرداد نیز به رتبه نهم کاهش یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha