• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404061207377
  • خبرنگار : 50187

واکنش استاندار کرمان به مقاومت ادارات در برابر ارائه اطلاعات/ قول تخصیص ۱۰ میلیارد برای تجهیز مدارس استثنایی

واکنش استاندار کرمان به مقاومت ادارات در برابر ارائه اطلاعات/ قول تخصیص ۱۰ میلیارد برای تجهیز مدارس استثنایی

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: علت مقاومت برخی کارشناسان و دستگاه‌ها در ارائه اطلاعات برای من روشن نیست. اینها مواردی است که باید در اختیار هر شهروند عادی قرار بگیرد.

محمدعلی طالبی امروز ۱۲ شهریور در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: نوع نگاه رئیس جمهور به مدرسه‌سازی و عدالت آموزشی فرصت بسیار بزرگی برای کشور است تا بخشی از کمبودها و نواقص در این حوزه جبران شود.

وی با تاکید بر پیگیری موارد مربوط به حوزه آموزش و پرورش در استان کرمان افزود: در اهتمام جدی نسبت به تحصیل دانش آموزان استثنایی در استان کرمان کسی تردیدی ندارد و همه همراهی خواهند داشت. در این جلسه در زمینه کمک شهرداری به سرویس رفت و آمد این دانش آموزان نیز مصوبه خواهیم داشت و با شهردار صحبت می‌کنم که نگرانی وجود نداشته باشد.

طالبی بیان کرد: در تجهیز و تعمیر مدارس استثنایی نیز استانداری حتما کمک خواهد کرد و قول تامین ۱۰ میلیارد تومان را در این زمینه می‌دهم.

استاندار کرمان در بخش دیگر سخنانش با اشاره به موارد مطرح شده در این جلسه گفت: علت مقاومت برخی کارشناسان و دستگاه‌ها در ارائه اطلاعات برای من روشن نیست. اینها مواردی است که باید در اختیار هر شهروند عادی قرار بگیرد و ۱۰ سال است که آموزش و پرورش استان دنبال یکسری اطلاعات است و به او داده نمی‌شود.

وی افزود: وظیفه و مسئولیت همه دستگاه‌ها در استان کرمان این است که هر اطلاعات بدون طبقه‌بندی موردنیاز شهروندان را در اختیارشان قرار بدهند که به برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری بهتر کمک می‌کند و امیدواریم پیشتاز شفافیت و دسترسی آزاد به اطلاعات باشیم و محدودیت‌های خودساخته را کنار بگذاریم.

طالبی با تاکید بر اجرای موافقتنامه‌های مبادله شده با بنگاه‌های اقتصادی در زمینه ساخت مدرسه، گفت: باید این کار تداوم یافته و به شرکت‌ها و بنگاه‌های دیگر تسری داده شود و زمینه مشارکت همه شهروندان و خیران را در نهضت مدرسه‌سازی فراهم کنیم و ساز و کار این مشارکت در اداره کل نوسازی مدارس باید فراهم و حتی مبالغ ریز نیز جذب شود.

به گزارش ایسنا، محمدرضا فرحبخش مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این نشست گفت: ۴۱۰۰ دانش آموز با نیازهای ویژه در استان داریم که ۱۳۰۰ نفر نیرو و ۶۷۰ معلم در ۱۳۸ مرکز استثنایی به آنها خدمات می‌دهند.

وی افزود: مهم‌ترین موضوع، دسترسی دانش آموزان استثنایی به آموزش است که یکی از الزامات آن، سرویس مدارس است.

فرحبخش با بیان اینکه سازمان مدارس استثنایی و شهرداری‌ها باید هزینه سرویس این افراد را بپردازند، گفت: در این زمینه ۳۲ میلیارد تومان برای کل دانش آموزان استان کرمان نیاز است.

بنابراین گزارش، محمدرضا وحیدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان هم در این جلسه گفت: ۵۳۵ میلیارد تومان تاکنون در راستای نهضت مدرسه‌سازی استان کرمان اختصاص داده‌ایم.

وی با تأکید بر لزوم اجرای مولدسازی افزود: سرمایه‌گذاران تمایل دارند سالن‌های ورزشی در مدارس احداث کنند که صبح‌ها در اختیار آموزش و پرورش باشد و ۵۴ مدرسه در این زمینه شناسایی شده که امکان احداث زمین و سالن ورزشی دارد.

واکنش استاندار کرمان نسبت به مقاومت ادارات در برابر ارائه اطلاعات/ قول تخصیص ۱۰ میلیارد برای تجهیز مدارس استثنایی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha