• یکشنبه / ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404061609106
  • خبرنگار : 71959

دو کشته و زخمی در تصادف بامدادی در بزرگراه شهید صیاد شیرازی

دو کشته و زخمی در تصادف بامدادی در بزرگراه شهید صیاد شیرازی

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از کشته و زخمی شدن ۲ نفر در پی تصادف خودروی ۲۰۶ و پراید خبر داد.

سرهنگ رابعه جوانبخت در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مقارن ساعت ۳۰ دقیقه بامداد امروز، یک فقره تصادف فوتی در بزرگراه شهید صیاد شیرازی مسیر شمال به جنوب بعد از خروجی پاسداران، بین یک دستگاه سواری پژو  و سواری پراید رخ داد.

وی افزود: در این حادثه، سواری پژو ۲۰۶ در لاین۳ مسیر شمال به جنوب بزرگراه صیاد شیرازی در حرکت بوده که در محدوده ابتدای خروجی پاسداران و هم‌زمان با ورود به قوس قبل از خروجی خیابان موسوی،  توانایی کنترل وسیله را از دست داده و با پهلوی سمت چپ به سواری پراید برخورد می کند.

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در ادامه هر دو وسیله نقلیه، از جریان اصلی عبور خارج شده و سواری پراید در حاشیه راه واژگون شده و سواری پژو نیز پس از چرخش ۱۸۰ درجه‌ای رو به شمال متوقف می‌ شود.

جوانبخت گفت: متاسفانه به علت شدت جراحات، سرنشین سواری پراید که خانم جوانی بود، در محل حادثه جان خود را از دست می دهد و  راننده پراید نیز توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha