• یکشنبه / ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404061609446
  • منبع : نمایندگی سمنان

اجرای مانور بازگشایی مدارس استان سمنان در هفته پایانی شهریور

اجرای مانور بازگشایی مدارس استان سمنان در هفته پایانی شهریور
تصویر آرشیوی است

ایسنا/سمنان مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان از اجرای مانور بازگشایی مدارس، برگزاری جشن‌های استانی و پیگیری ثبت‌ نام حداکثری دانش‌آموزان در آستانه سال تحصیلی جدید خبر داد.

قاسم شریفی بر لزوم بازگشایی هرچه باشکوه‌تر مدارس در سال تحصیلی جدید تاکید و اظهار کرد: با توجه به ضرورت پیگیری مستمر ثبت‌ نام دانش‌آموزان به‌ویژه در پایه‌های حساس انتقالی مانند اول، هفتم و دهم، رسیدن به نرخ ثبت‌ نام ۱۰۰ درصدی در تمامی شهرستان‌های استان امری ضروری است.

وی از اجرای مانور بازگشایی مدارس در روزهای ۲۴، ۲۵ و ۲۶ شهریور خبر داد و گفت: این مانورها به‌صورت متمرکز در سه بخش و در مدارس سراسر استان برگزار خواهد شد.

 شریفی اضافه کرد: مانور دوشنبه ۲۴ شهریور به بازبینی نهایی مدارس دوره ابتدایی، سه‌شنبه ۲۵ شهریور برای اعزام کاروان تجهیزات و چهارشنبه ۲۶ شهریور نیز به بازدید از دبیرستان‌های دوره اول و دوم اختصاص یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان همچنین با اشاره به برگزاری جشن‌های نمادین استقبال از دانش‌آموزان در سراسر استان تصریح کرد: جشن غنچه‌ها برای نوآموزان پیش‌دبستانی در شاهرود، جشن شکوفه‌ها برای کلاس اولی‌ها در گرمسار، جشن جوانه‌ها برای دانش‌آموزان پایه هفتم در دامغان و آیین زنگ مهر و مقاومت در دبیرستان دوره دوم شاهد سمنان برگزار خواهد شد.

وی با قدردانی از اداره‌ کل نوسازی مدارس، از نصب نقشه ایران و به اهتزاز درآوردن پرچم کشور در تمامی مدارس و همخوانی سرود «ای ایران» توسط دانش‌آموزان در نخستین‌روز مهر به‌عنوان نماد وحدت و انسجام ملی در مدارس این استان خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان در روز ۱۶ شهریور، شریفی با تأکید بر ضرورت تشکیل شورای آموزگاران در همه مدرسه پیش از آغاز سال تحصیلی جدید، افزود: تصحیح به‌موقع اوراق امتحانی شهریور و توزیع ۱۰۰ درصدی کتب درسی نیز از موارد ضروری است که به مدیران مدارس استان ابلاغ شده است.

وی همچنین از مدیران مدارس این استان خواست تا با اطلاع‌رسانی دقیق و پیگیری حداکثری، بستری فراهم شود که هیچ دانش‌آموزی در این استان به دلیل مشکلات اداری یا ناآگاهی از ثبت‌ نام، از تحصیل بازنماند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha