• یکشنبه / ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404061609542
  • خبرنگار : 50416

شروع همکاری دانشگاه ملایر و شبکه بهداشت با محوریت برگزاری دوره‌های مهارتی

شروع همکاری دانشگاه ملایر و شبکه بهداشت با محوریت برگزاری دوره‌های مهارتی

ایسنا/همدان مدیر گروه زیست‌شناسی دانشگاه ملایر از برگزاری نخستین دوره تخصصی مراقبت از پوست و مو در این دانشگاه خبر داد و گفت: این دوره تنها یک برنامه آموزشی نیست، بلکه «پلی ارتباطی» بین علم و عمل، دانشگاه و جامعه و مراکز آموزشی با شبکه بهداشت و درمان است.

محمد ستاری شنبه ۱۶ شهریور در نخستین دوره تخصصی مراقبت از پوست و مو دانشگاه ملایر، اظهار کرد: این دوره به عنوان یک طرح نوآورانه در شهرستان ملایر در حال برگزاری است.

ستاری هدف از برگزاری این دوره را چیزی فراتر از آموزش مفاهیم تئوری دانست و مطرح کرد: ما به دنبال ایجاد ارتباط مستمر و پویا بین گروه زیست‌شناسی، شبکه بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی هستیم تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک، به صورت ملموس به حل چالش‌های درمانی و بهداشتی شهرستان بپردازیم.

وی تربیت نیروی متخصص و مهارت‌محور را از اهداف برگزاری این دوره برشمرد و گفت: هدف ما تربیت تکنسین‌ها و متخصصانی است که علاوه بر دانش آکادمیک، از مهارت‌های عملی کاربردی برای حضور در بازار کار و سیستم بهداشتی بهره‌مند باشند.

ستاری بهره‌گیری از امکانات و زیرساخت‌ها را از دیگر اهداف برگزاری این دوره دانست و افزود: این همکاری زمینه‌ساز استفاده بهینه از آزمایشگاه‌های تخصصی و امکانات پیشرفته دانشگاه ملایر و همچنین دانشگاه علوم پزشکی خواهد بود تا آموزش از محیطی صرفاً تئوری به فضایی کاملاً عملی و پژوهشی تبدیل شود.

مدیر گروه زیست شناسی دانشگاه ملایر به همکاری در طرح‌های پژوهشی و آموزشی اشاره و اعلام آمادگی کرد تا در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک با محوریت مشکلات و چالش های درمانی و سلامت و همچنین طرح‌های آموزشی برای ارتقای سطح سلامت جامعه با شبکه بهداشت همکاری نزدیک داشته باشند.

شروع همکاری دانشگاه ملایر و شبکه بهداشت با محوریت برگزاری دوره های مهارتی

وی تصریح کرد: این همکاری بستری ایده‌آل برای فراهم‌آوردن کارورزی و کارآموزی برای دانشجویان رشته‌های مرتبط زیست‌شناسی، پزشکی و پیراپزشکی است تا آنان پیش از فراغت از تحصیل، با فضای واقعی کار و چالش‌های آن آشنا شوند.

ستاری از رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان، مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مدیران بیمارستان‌ها خواست تا با حمایت و همراهی خود، این مسیر را برای دانشگاه هموار کنند.

مدیر گروه زیست‌شناسی دانشگاه ملایر خاطرنشان کرد: این دوره تخصصی، سرآغازی برای یک همکاری گسترده و پایدار است. 

ستاری ابراز امیدواری کرد: این مدل از همکاری‌های بین‌بخشی بتواند به الگویی موفق برای دیگر شهرها نیز تبدیل شود و گامی مؤثر در ارتقای سلامت و اشتغال سایر شهرهای ایران بردارد.

دبیر اجرایی این سمینار نیز هدف از برگزاری این دوره را دغدغه عموم جامعه یعنی سلامت و بهداشت و درمان عنوان کرد و گفت: حدود ۱۵۰ نفر شامل پزشکان عمومی و متخصص و مردم عادی در این دوره شرکت کردند.

ایمان صارمی قهری افزود: یک کنفرانس علمی نیز اوایل آبان با موضوع پیشگیری از سرطان با همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha