سعید کریمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پایان عملیات برداشت گندم در استان، گفت: امسال ۷۷۳هزار و ۴۲۴تن گندم در استان کرمانشاه تولید شد.
کریمی افزود: عملیات برداشت گندم در استان از ۲۲ اردیبهشت در شهرستان قصرشیرین آغاز و تا پایان مرداد ادامه داشت.
کریمی سطح زیر کشت گندم در سال زراعی جاری را ۴۴۸ هزار و ۵۴۵ هکتار اعلام کرد و گفت: ۱۰۴ هزار و ۶۲۱ هکتار از این سطح گندم آبی و ۳۴۳ هزار و ۹۲۴ هکتار آن مربوط به اراضی دیم است.
کریمی تعداد مراکز فعال خرید و تحویل گندم از کشاورزان استان را ۶۷ مرکز برشمرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه مصرف سالانه گندم استان حدود ۲۵۰ هزار تن است، گفت: مابقی گندم تولیدی به سایر استانها صادر میشود.
علی ملکشاهی مدیرکل غله استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه امسال ۵۸۷ هزار و ۸۱۰ تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده، اظهار کرد: کار خرید گندم از کشاورزان استان تقریبا به پایان رسیده است.
وی با اشاره به فعال بودن بیش از ۶۰ مرکز خرید در استان برای خرید گندم مازاد بر مصرف کشاورزان در سال زراعی جاری، گفت: در حال حاضر تنها مراکز دولتی خرید گندم فعال هستند تا چنانچه کشاورزانی هنوز گندم خود را تحویل نداده اند، خرید گندم از آنان را انجام دهند.
به گفته ملکشاهی استان کرمانشاه امسال با خرید بیش از ۵۸۷ هزار تن گندم، پس از استانهای خوزستان، کردستان، گلستان و فارس رتبه پنجم خرید گندم از کشاورزان را بدست آورده است.
وی در خصوص پرداخت مطالبات گندمکاران استان نیز گفت: تاکنون یازده هزار و ۵۶۸ میلیارد تومان بابت خرید گندم به کشاورزان استان پرداخت شده که معادل ۹۵ درصد مطالبات گندمکاران استان است و تنها حدود پنج درصد مطالبات آنها مانده که امیدواریم به زودی پرداخت شود.
انتهای پیام
نظرات