• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404061810959
  • خبرنگار : 50549

فعالیت ۱۶ ساعته پایگاه‌های اهدای خون حرم مطهر رضوی در روز ولادت پیامبر(ص)

فعالیت ۱۶ ساعته پایگاه‌های اهدای خون حرم مطهر رضوی در روز ولادت پیامبر(ص)

ایسنا/خراسان رضوی مدیر روابط عمومی سازمان انتقال خون خراسان رضوی با اشاره به کاهش برخی ذخایر خونی در استان، از فعالیت ۱۶ ساعته پایگاه‌های اهدای خون حرم مطهر رضوی در روز ولادت پیامبر(ص) خبر داد.

مصطفی مهدوی ارفع در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به کاهش روند مراجعات به پایگاه‌های اهدای خون در روزهای اخیر، برخی از گروه‌های خونی با کاهش مواجه شده است.

مدیر روابط عمومی سازمان انتقال خون خراسان رضوی در خصوص علت اصلی کاهش مراجعات اهداکنندگان خون، عنوان کرد: گرمای هوا و مشغله‌های پایان تابستان سبب کاهش مراجعات شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت ذخایر خون در خراسان مطلوب اما شکننده است، تأکید کرد: نیازمندیم گروه‌های خونی خاص حتماً مراجعه کنند تا با کمبود خون مواجه نشویم.

مهدوی ارفع افزود: پس از انتشار اطلاعیه‌های فوری روز گذشته مبنی بر کاهش ذخایر برخی از گروه‌های خونی، مراجعات به پایگاه‌ها افزایش یافته، اما هنوز برای تأمین نیازهای حیاتی بیمارستان‌ها کافی نیست.

مدیر روابط عمومی سازمان انتقال خون خراسان رضوی از مردم خواست به ویژه در روزهای پایانی هفته، از جمله پنجشنبه، جمعه و شنبه، به پایگاه‌های فعال مراجعه کنند.

مهدوی ارفع افزود: بر اساس برنامه اعلام شده، پایگاه‌های حرم مطهر و امام رضا (ع) در روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب فعال خواهند بود. همچنین پایگاه‌های شهرستانی نیز در همین ساعات آماده پذیرش اهداکنندگان هستند.

وی با اشاره به سالروز ولادت پیامبر(ص) اظهار کرد: همزمان با این روز با توجه به افزایش حضور زائران و مجاوران به حرم رضوی نیز، پایگاه‌های حرم مطهر از ساعت ۸ صبح فعالیت خود را آغاز و تا ۱۲ شب ادامه خواهند داد.

مدیر روابط عمومی سازمان انتقال خون خراسان رضوی در پایان بر اهمیت اهدای خون تأکید کرد و گفت: خون اهدایی جایگزینی ندارد و تنها راه تأمین نیازهای حیاتی بیماران در بیمارستان‌هاست؛ از مردم عزیز درخواست می‌کنیم تا در این امر خیر مشارکت فعال داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha