• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404061810960
  • خبرنگار : 50673

رئیس جهاد دانشگاهی استان خبر داد

آغاز مرحله ارزیابی آتش‌نشانان منتخب هرمزگان

آغاز مرحله ارزیابی آتش‌نشانان منتخب هرمزگان

ایسنا/هرمزگان رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان از آغاز فرآیند ارزیابی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آتش‌نشانی‌های استان خبر داد.

احمد زاهری در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: این ارزیابی که شامل کانون سنجش صلاحیت‌های حرفه‌ای و شایستگی است، توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان و با حضور حدود ۲۳۳ نفر از داوطلبین انجام می‌شود. در این مرحله، داوطلبان پذیرفته‌شده سه برابر ظرفیت، پس از تشکیل پرونده و احراز هویت، در آزمون‌های روانشناختی، مصاحبه عمومی و سنجش شایستگی‌های مورد نظر با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

وی خاطرنشان کرد: در نهایت، پس از جمع‌بندی نمرات این مراحل و آزمون‌های عملی، نفرات برتر برای استخدام نهایی توسط جهاد دانشگاهی معرفی خواهند شد.

او با تأکید بر اهمیت این ارزیابی در انتخاب نیروهای کارآمد برای شغل حساس آتش‌نشانی، اظهار کرد: ما در این کانون ارزیابی به دنبال شناسایی افرادی هستیم که علاوه بر دانش تخصصی، از ویژگی‌های شخصیتی و اخلاقی لازم برای خدمت در این حوزه برخوردار باشند.

وی افزود: شغل آتش‌نشانی علاوه بر مهارت‌های فنی، نیازمند پارامترهایی چون مسئولیت‌پذیری بالا، شجاعت در مواجهه با بحران‌ها، روحیه جهادی و از خودگذشتگی و همچنین توانایی تبعیت و فرمان‌پذیری از مافوق در شرایط پرخطر است. این ویژگی‌ها سنگ بنای موفقیت در عملیات‌های امداد و نجات و تضمین‌کننده امنیت جامعه است و ارزیابی تکمیلی ما نیز بر همین اساس استوار است.

رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان همچنین به نقش کانون ارزیابی جهاد دانشگاهی در ارتقای کیفیت نیروی انسانی دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی با بهره‌گیری از تخصص و تجربه خود در حوزه سنجش شایستگی‌ها، تلاش دارد با انجام ارزیابی‌های دقیق و علمی، بهترین و شایسته‌ترین افراد را برای خدمت در نهادهای دولتی شناسایی و معرفی کند. این رویکرد به ویژه در مشاغل حساسی چون آتش‌نشانی که به طور مستقیم با جان و مال مردم سروکار دارد، از اهمیت دوچندانی برخوردار است و ما این مسئولیت را با جدیت تمام پیگیری می‌کنیم تا اطمینان حاصل کنیم افرادی وارد این حرفه می‌شوند که بالاترین سطح آمادگی جسمانی، روانی و شخصیتی را دارا هستند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha