• جمعه / ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404062112126
  • خبرنگار : 50649

معاون شهردار:

متروی شیراز با آغاز سال تحصیلی ساعات خدمات خود را افزایش داد

متروی شیراز با آغاز سال تحصیلی ساعات خدمات خود را افزایش داد

ایسنا/فارس سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز از افزایش ساعات فعالیت خطوط یک و دو مترو این کلان‌شهر همزمان با آغاز سال تحصیلی خبر داد و گفت: این اقدام با هدف تسهیل رفت‌وآمد شهروندان و کاهش بار ترافیکی معابر اجرا می‌شود.

محمد فرخ‌زاده امروز جمعه، ۲۱ شهریور در نشست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز، اعلام کرد: از اول مهر خدمات خط ۲ مترو با هدف رفاه شهروندان و دسترسی بهتر به مراکز آموزشی و اداری افزایش یافته و این خط همه‌روزه از ساعت ۶ صبح تا ۱۸ فعال خواهد بود.

به گفته وی، شهروندان می‌توانند از ایستگاه‌های قهرمانان در شهرک میانرود، شهدای عادل‌آباد در بلوار عدالت، بسیج در ابتدای فلکه فرودگاه و امام حسین(ع) در میدان امام حسین(ع) استفاده کنند. سرفاصله حرکت قطارها در این خط ۴۰ دقیقه تعیین شده است.

فرخ‌زاده ادامه داد: خط یک مترو نیز از اول مهرماه همه‌روزه از ساعت ۶ صبح تا ۲۲ در خدمت مسافران خواهد بود و قطارها در این خط با فاصله زمانی ۱۵ دقیقه حرکت می‌کنند.

وی تأکید کرد که اجرای این برنامه‌ها در راستای تسهیل دسترسی شهروندان، کاهش حجم ترافیک و ارتقای کیفیت حمل‌ونقل عمومی در شیراز صورت گرفته است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha