• جمعه / ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404062112163
  • منبع : نمایندگی فارس

به‌همت خیرین انجام شد؛

شیراز در مسیر ترویج مطالعه/ ۱۷۵۰۰ جلد کتاب رایگان میان شهروندان و گردشگران توزیع شد

شیراز در مسیر ترویج مطالعه/ ۱۷۵۰۰ جلد کتاب رایگان میان شهروندان و گردشگران توزیع شد

ایسنا/فارس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز با اجرای طرح خلاقانه «پیوند با کتاب»، تاکنون ۱۷ هزار و ۵۰۰ جلد کتاب را به‌طور رایگان میان شهروندان و گردشگران پایتخت ادب ایران توزیع کرده است. این اقدام با هدف گسترش فرهنگ مطالعه و ارتقای سرانه کتاب‌خوانی در سطح جامعه انجام می‌شود.

طرح «پیوند با کتاب» که چند سالی است در شیراز اجرا می‌شود، شامل ارائه کتاب‌های متنوع در نقاط مختلف شهر، به ویژه در مجاورت جاذبه‌های تاریخی است.

در تازه‌ترین مرحله این طرح، ۶۰۰ جلد کتاب با موضوعات گوناگون، از جمله آثار ویژه کودکان، در نزدیکی ارگ کریم‌خان زند میان شهروندان و گردشگران توزیع شد.

بخشی از کتاب‌های این طرح توسط مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز خریداری می‌شود و بخشی دیگر با مشارکت شهروندان از طریق «سراهای فرهنگ مهربانی» تأمین می‌شود.

روی جلد این کتاب‌ها برچسبی با این پیام نصب شده است: «شهروند گرامی، پس از مطالعه کتاب، آن را در اختیار خانواده، اقوام، همسایگان و دوستان قرار دهید یا در مکان عمومی بگذارید تا دیگران نیز بهره‌مند شوند.»

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری شیراز در روز جمعه ۲۱ شهریور، مسئولان اجرای طرح تأکید دارند که هدف اصلی این اقدام، فراهم کردن دسترسی آسان به کتاب و گسترش فرهنگ مطالعه در میان شهروندان و گردشگران است و امید دارند با استمرار این طرح، سرانه مطالعه در پایتخت ادب ایران افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha