• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404062313506
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

یک ریال از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه ای کهگیلویه و بویراحمد برگشت نخورد

یک ریال از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه ای کهگیلویه و بویراحمد برگشت نخورد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: حتی یک ریال از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ۱۴۰۳ این استان نباید برگشت بخورد.

یدالله رحمانی روز یکشنبه ۲۳شهریور در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: همه دستگاه‌های اجرایی باید تا ریال آخر اعتبارات تملک دارایی سرمایه ۱۴۰۳ استان را جذب کنند و نباید این اعتبارات برگشت بخورد. 

وی اظهار کرد: با هیچ مدیری در این خصوص تعارف نداریم و باید همه این عبارات جذب شوند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های استان کهگیلویه و بویراحمد بخش گردشگری است که باید سرمایه‌گذاری‌های بزرگ و پروژه‌های مهمی در این زمینه اجرا شود،با این شیوه گردشگری استان رونق پیدا نمی‌کند و فعالیت‌هایی که داریم مناسب نیست.

رحمانی تصریح کرد: هر دستگاهی اجرایی استان در زمینه جذب این اعتبارات مهم کوتاهی کند هیچ تعارفی با آنها نداریم این اعتبارات با سختی به استان اختصاص یافتند و نباید بگذاریم این اعتبارات برگشت بخورند. 

وی ادامه داد: ادارات شهرستانی که پس از ۶ تا ۷ ماه، مدیر ندارد، هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان با همکاری فرمانداران مدیران این ادارت را منصوب کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: روز سه‌شنبه پیش رو آخرین مهلت مدیران برای جذب اعتبارات باقیمانده از محل تملک دارایی سرمایه استان است.

رحمانی ضمن تشکر از دست‌اندرکاران و عوامل برگزاری سرشماری کشاورزی در استان به خاطر عملکرد مطلوب در بین استان‌های کشور، بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی استان برای اجرای سرشماری نفوس و مسکن که امسال قرار است برگزار شود نهایت همکاری را داشته باشند.

۱۸۶ میلیارد تومان از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای کهگیلویه و بویراحمد هنوز جذب نشد

همچنین سید انتظامی سهمگین، سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: ۷۵ درصد اعتبارات این استان تاکنون جذب شده است.

وی افزود:اعتبارات عمرانی استان کهگیلویه و بویراحمد ۲ هزار و ۸۳۴ میلیارد تومان است که یک هزار و ۶۱۲ میلیارد تومان معادل ۷۵ درصد اعتبارات این بخش تخصیص یافته است.

سهمگین با بیان اینکه با توجه به نزدیک شدن به پایان سال مالی انتظار می‌رود دستگاه‌ها نسبت به جذب اعتبارات اقدام کنند، اظهارکرد: طی یک ماه ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبارات جذب شده و هنوز ۱۸۶ میلیارد دیگر جذب نشده و باقی مانده است.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به چالش‌های پیش‌روی جذب اعتبارات خاطرنشان کرد: متأسفانه شاهد یک رسوب قابل توجه در اعتبارات دستگاه‌های استان هستیم.

سهمگین دلیل این مسأله را تأخیر پیمانکاران در ارائه صورت‌وضعیت‌های ماهانه و همچنین تأخیر در پرداخت‌ها از سوی دستگاه‌های اجرایی عنوان و تصریح کرد: طبق قانون، دستگاه‌های اجرایی موظفند حداکثر ظرف ۱۵۰ روز، صورت‌وضعیت‌های پیمانکاران را بررسی و پرداخت کنند که این امر به‌طور کامل محقق نشده است.

وی ادامه داد: این وضعیت عملاً به معنای ارائه یک وام بلاعوض از سوی پیمانکاران به دولت است. هیچ شهروند یا سرمایه‌گذاری حاضر نیست میلیاردها تومان سرمایه خود را بدون دریافت هیچ سودی، به صورت راکد در سیستم نگه دارد. این امر باعث کاهش ارزش واقعی پول و ایجاد ضررهای پنهان برای فعالان اقتصادی شده است.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به سیاست‌های جدید این سازمان برای سال جاری اشاره و تاکید کرد: به منظور ایجاد انگیزه و رفع این چالش، پیشنهاد ما این است که عملکرد جذب اعتبارات دستگاه‌های اجرایی به عنوان معیار اصلی در تخصیص اعتبارات سال آینده ۱۴۰۴ لحاظ شود.

سهمگین بیان کرد: دستگاه‌هایی که عملکرد بهتری در جذب و هزینه‌کرد اعتبارات داشته باشند، در اولویت تخصیص قرار خواهند گرفت و این به عنوان یک مشوق جدی برای افزایش کارایی تمامی دستگاه‌ها در نظر گرفته می‌شود. این رویکرد جدید منجر به توزیع عادلانه‌تر و هدفمندتر بودجه و شفافیت بیشتر در اجرای پروژه‌های عمرانی خواهد شد.

به گزارش ایسنا در این نشست وضعیت جذب ۱۸۹ میلیارد تومان اعتبارات باقی مانده از محل تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال ۱۴۰۳ مربوط به ۳۲ دستگاه اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha