• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404062313858
  • خبرنگار : 50037

مدیرکل صمت استان:

اتحادیه صنفی تریلی‌سازان در همدان تشکیل می‌شود

اتحادیه صنفی تریلی‌سازان در همدان  تشکیل می‌شود

ایسنا/همدان مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از تشکیل اتحادیه صنفی تریلی سازان در این استان خبر داد و گفت: گام نخست رونق صنعت تریلی‌سازی استان همدان بویژه شهرستان بهار تشکیل اتحادیه صنفی تریلی سازان است.

محمدعلی محمدی شامگاه یکشنبه ۲۳ شهریور در نشست با جمعی از تریلی‌سازان شهرستان بهار، ضمن بررسی مسائل و مطالبات این صنف، بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ارزشمند موجود در این حوزه تأکید و اظهار کرد: این توان باید در مسیر درست هدایت شود تا منجر به رونق تولید و اشتغال شود.

وی با بیان اینکه هم‌افزایی و پرهیز از عملکرد جزیره‌ای رمز موفقیت در توسعه این صنعت است، اظهار کرد: در گام نخست باید تشکیل اتحادیه صنفی تریلی‌سازان در دستور کار قرار گیرد تا ساماندهی این بخش به‌صورت ساختارمند انجام شود.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به حمایت دولت چهاردهم از تولیدکنندگان، خاطرنشان کرد: پشتیبانی لازم را در مسیر سازماندهی صنف تریلی سازان خواهیم داشت و زمینه ارائه تسهیلات برای رونق اشتغال و تولید نیز فراهم می‌شود.

محمدی با تاکید بر قابلیت‌های بالای صنعت تریلی‌سازی شهرستان بهار  گفت: این صنعت می‌تواند نقشی مؤثر در رشد تولید، ایجاد اشتغال پایدار ایفا کند.

 وی بر ضرورت شناسنامه‌دار شدن و برندینگ تولیدات این صنعت تأکید کرد و افزود: این صنعت عاملی مهم در ارتقای جایگاه این قشر از تولیدکنندگان استان در سطح ملی خواهد بود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha