• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404062515091
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس:

در خصوص دفاع مقدس کارهای عقب افتاده بسیاری داریم

در خصوص دفاع مقدس کارهای عقب افتاده بسیاری داریم

ایسنا/کرمانشاه جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور گفت: ماموریت بنیاد انتقال پیام رزمندگانی است که جانانه مقابل دشمن ایستادند و در این راه خون پاکشان ریخته شد و موجب پیروزی کشور در دوران دفاع مقدس شدند.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ نبی سهرابی، روز سه‌شنبه ۲۵ شهریور در مراسم معارفه مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه اظهار کرد: امروز همه وظیفه داریم پیام رزمندگان حاضر در جبهه‌ها که ایستادگی برابر دشمن تا پی جان است را به نسل نوجوان و جوان کشور منتقل کنیم.

سهرابی افزود: برای انتقال این پیام باید از همه ابزارها نظیر تدوین کتاب، ساخت فیلم و تئاتر، نقاشی یا دیگر آثار هنری، ایجاد موزه‌های دفاع مقدس و دیگر محتواها بهره بگیریم.

وی ادامه داد: ماموریت ادارت کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در استانها نیز تبیین و ترویج ارزش‌های دفاع مقدس در استانها است و در این راه باید از همه ابزارهای لازم بهره بگیرند.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور در ادامه به نقش استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: مردم این استان در دوران دفاع مقدس جانانه از کشور دفاع کردند و وظیفه داریم به بهترین شکل این رشادت‌ها را تبیین کنیم.

سهرابی با بیان اینکه بنیاد حفظ آثار به تنهایی نمی‌تواند این رشادت‌ها و حماسه آفرینی را به خوبی در جامعه تبیین کند، گفت: در این راستا نیاز است همه مسئولین استان و نیز همه افرادی که به هر نحوی از جمله تالیف کتاب یا هر کار هنری دیگری دیگری می‌توانند این حماسه‌ها را تبیین کنند، به میدان بیایند.

وی با بیان اینکه در رابطه با دفاع مقدس کارهای عقب افتاده بسیاری داریم، گفت: هنوز نتوانسته‌ایم با بسیاری از پیشکسوتان دفاع مقدس، رزمندگان و ایثارگران صحبت کرده و خاطرت آنها را ثبت و ضبط کنیم، لذا تبیین این حماسه‌ها و ایثارگری‌ها به کار مضاعف نیاز دارد.

سهرابی به جنگ ۱۲ روزه اخیر هم اشاره کرد و گفت: در این نبرد نیز نقش و حضور مردم در صحنه باعث پیروزی ما مقابل دشمن صهیونیستی شد و باید این حضور و مقاومت جانانه را ثبت و ضبط کنیم.

وی افزود: در نبرد ۱۲ روزه هم کرمانشاه نقش مهمی داشت و شهدای بزرگی تقدیم انقلاب کرد و به بنیاد حفظ آثار استان ماموریت داده شده که اسناد و مدارک مرتبط با این نبرد و اقدامات مردمی و نقش آنان در این پیروزی را جمع آوری کند که در این راستا انتظار داریم دستگاه‌های استان هم اقدامات و خدمات خود در این برهه را مستند کنند و در اختیار بنیاد قرار دهند.

سهرابی همچنین به پروژه در حال ساخت موزه دفاع مقدس کرمانشاه اشاره کرد و خواستار حمایت استان از تکمیل این پروژه شد.

در این مراسم یونس عزیزی بعنوان مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه معرفی و از خدمات بهروز خوشبخت مدیرکل پیشین تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha