• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404062615820
  • خبرنگار : 50211

گلپایگانی:

شرکت بازآفرینی شهری به احیای بازار تاریخی اراک کمک خواهد کرد

شرکت بازآفرینی شهری به احیای بازار تاریخی اراک کمک خواهد کرد

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در سال ۱۴۰۴ به احیای بازار تاریخی اراک کمک خواهیم کرد، گفت: خانه‌های تاریخی می‌توانند سرانه‌های خدماتی را تامین کنند و شرکت بازآفرینی حتما به احیا و بهسازی محله‌ها و بناهای تاریخی به عنوان یک پروژه مشترک با شهرداری و میراث فرهنگی کمک خواهد کرد.

عبدالرضا گلپایگانی ۲۶ شهریور در همایش بازآفرینی شهری اراک که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در محل فرهنگسرای اراک برگزار شد، با اشاره به آثار تاریخی موجود در استان مرکزی، افزود: جای جای استان مرکزی سرشار از آثار تاریخی است که برایند چند هزار ساله تمدنی این منطقه هستند.

وی همچنین با اشاره به بازار تاریخی اراک، اظهار کرد: بازار ایرانی فقط یک شاهکار معماری، یک ساختار کالبدی و یک منزلت اقتصادی برای تبادل کالا نیست، بلکه محل تبادل فرهنگ و تمدن، معماری خوب و... است و بازار اراک یک شاهکار معماری کم‌نظیر در میان بازارهای تاریخی ایران است.

گلپایگانی درخصوص محل پیوند و تلاقی آثار تاریخی با ماموریت‌های بازآفرینی گفت: تبدیل خانه‌های تاریخی به اقامتگاه یکی از نقاط تلاقی گردشگری و بازآفرینی است و بخشی از این مهم که به حوزه بازآفرینی برمی‌گردد این است که چگونه اقتصاد گردشگری می‌تواند به موتور محرک بازآفرینی شهر تبدیل شود.

وی با بیان اینکه بهسازی و احیای بافت‌های تاریخی، جان گردشگری است، افزود: بنیان بهسازی و احیای بناهای تاریخی بعد از انقلاب در وزارت راه و شهرسازی گذاشته شد که دفتر حفظ و احیای بناهای تاریخی ایران در این راستا راه اندازی شد و تعدادی از بناهای تاریخی کشور تملک شد که در حال حاضر ۶۰ بنای تاریخی در مالکیت سازمان بازآفرینی است که بخشی از آنها مرمت شده و بخش در حال مرمت است. در نراق نیز با کمک سازمان بازآفرینی اقدامات خوبی در حوزه آثار تاریخی انجام شده و این شهر امروز یکی از مقاصد گردشگری استان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha