نمایش «طبیب اجباری» به کارگردانی احسان امیرپور در سالن اصلی تئاتر شهر با ۱۱ سانس اجرا و فروشی بیش از ۲۵۳ میلیون تومان در صدر جدول فروش قرار گرفت. پس از آن، نمایش «اداره رتق و فتق همایونی» به کارگردانی امیرحسین الهی در پردیس تئاتر مستقل با ۷ سانس اجرا حدود ۱۰۴ میلیون تومان فروش داشت. همچنین نمایش «چهار دقیقه» به کارگردانی صدرا سبزهکار در تماشاخانه بهار طی ۱۲ سانس نزدیک به ۹۸ میلیون تومان فروش ثبت کرد.
نمایش «آن سوی آینه» به کارگردانی حسین اکبرپور در پردیس تئاتر مستقل با ۸ سانس اجرا بیش از ۷۶ میلیون تومان و نمایش «ایستگاه مترو» به کارگردانی محمد سجادی در تماشاخانه بهار با ۱۲ سانس اجرا حدود ۷۳ میلیون تومان فروش داشت. نمایش «شاپرک خانم» به کارگردانی وحید مجیدی در تماشاخانه کربن نیز طی ۸ سانس به فروشی نزدیک به ۶۷ میلیون تومان دست یافت.
همچنین نمایش «صندلی» به کارگردانی محمدحسین تقویان در پردیس تئاتر مستقل با ۱۲ سانس بیش از ۶۶ میلیون تومان فروش، نمایش «ریگ چاه» به کارگردانی علی پیمان در سالن استاد نوری با ۷ سانس اجرا بیش از ۶۵ میلیون تومان فروش و نمایش «با یک تیوپ روی آب بایست» به کارگردانی محسن میرزایی در پردیس تئاتر مستقل طی ۹ سانس روی صحنه رفت و حدود ۷۳ میلیون تومان فروش داشت.
در کنار این آثار، نمایش «یوتانازی» به کارگردانی محسن رحیمیون که اجرای آن هفته گذشته در تماشاخانه مایان به پایان رسید، با ۵۳ سانس به فروشی بیش از یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان دست یافت و رکورد تازهای در فروش تئاتر مشهد ثبت کرد.
انتهای پیام
نظرات