• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۷:۳۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404063017800
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

اعلام ساعت کاری ادارات در نیمه دوم سال

ادارات کرمانشاه تا پایان سال پنجشنبه‌ها «دورکار» خواهند بود

ادارات کرمانشاه تا پایان سال پنجشنبه‌ها «دورکار» خواهند بود

ایسنا/کرمانشاه معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه گفت: ادارات استان تا پایان سال روزهای پنجشنبه دورکار خواهند بود.

جلیل بالایی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به دورکاری دستگاه‌های اجرایی استان در روزهای پنجشنبه تا پایان سال، اظهار کرد: دستگاه‌های خدمات‌رسان که وظایف آنها ماهیت تعطیل ناپذیری دارد، مشمول این دورکاری نخواهند شد.

وی در ادامه به ساعات کاری ادارات استان در نیمه دوم سال اشاره کرد و گفت: از اول مهر ساعت کاری ادارات استان طی روزهای شنبه تا چهارشنبه از ۶:۴۵ تا ۱۴:۴۵ خواهد بود و روزهای پنجشنبه نیز دورکار هستند.

بالایی ساعت شروع کار بانک‌های استان را نیز ۷:۳۰ صبح اعلام کرد و در خصوص اینکه آیا بانک‌های استان نیز مشمول دورکاری روزهای پنجشنبه خواهند بود، گفـت: بانک‌ها در این خصوص تابع تصمیم کشوری خواهند بود.

معاون استانداری کرمانشاه گفت: ساعت شروع کار مدارس ابتدایی نیز هشت صبح، مدارس متوسطه ۷:۳۰ و ساعت شروع کار مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها نیز هشت صبح در نظر گرفته شده است.

به گفته بالایی ساعت شروع به کار اصناف و بازاریان نیز از ساعت ۹:۳۰ صبح خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha