• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404063017979
  • خبرنگار : 71649

در شورای شهر عنوان شد

عزل و نصب حق مدیران است اما روش تغییر مدیر عامل بوستانها پسندیده نیست

عزل و نصب حق مدیران است اما روش تغییر مدیر عامل بوستانها پسندیده نیست

از علی محمد مختاری مدیرعامل سابق سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران به دلیل کارها و تلاش‌های در مدت نزدیک به ۴۰ سال فعالیت در این سمت تقدیر شد.

به گزارش ایسنا، حبیب کاشانی در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر ضمن اشاره به افتخار آفرینی تیم ملی کشتی در جام جهانی در تذکر پیش از دستور خود خاطرنشان کرد: اگر تیم ملی کشتی امشب دو طلای دیگر بگیرد در کنار قهرمانی همزمان با کشتی آزاد افتخاری تاریخی به دست آورده است.

وی با اشاره به تغییر مدیرعامل سازمان بوستان‌های شهرداری گفت: هفته گذشته جلسه‌ای با معاون خدمات شهری درخصوص قطع اشجار برگزار شد و آقای عباسی گفت باید به احترام مردم یک نفر از مسئولان عزل شود و پیرو این اتفاق، گشتند و دیدند آقای مختاری سوژه خوبی است اما آیا در این موقعیت ایشان مقصر بوده است؟ عزل می‌کنید و سپس حکم مشاوره می‌دهید؟.

کاشانی اضافه کرد: آیا در ماجرای ون‌ها و اتوبوس ها کسی عزل شد؟ این روش به هیچ وجه درست نیست. شما شاهد هستید که آقای مختاری چقدر برای کار زحمت کشیده است و همزمانی عزل ایشان با قطع درختان اوج کم سلیقگی بوده است. عزل و نصب حق مدیران است اما این رفتار پسندیده نیست و درعین حالی که می‌شد در زمانی بهتر انتصاب جدید داشت اما ‌شهرداری این کار را کرد؛ مختاری سالها برای این شهر کار کرده است اما این عزل کاملا اشتباه و ناحسابی بود.

همچنین مهدی چمران در جلسه امروز در حاشیه تجلیل از مختاری عنوان کرد: آثار پارک‌ها و فضای سبز وی بیش از ۴۰ سال است که در تهران خودنمایی می‌کند؛ به هر دلیلی تصمیم گرفته شد که به عنوان مشاور در خدمت شهرداری باشد اما ما همیشه جای او را خالی می‌بینیم. او از ۵ صبح تا پایان روز تلاش می‌کرد و ما باید از او بسیار تشکر کنیم.

همچنین جعفر شربیانی خاطرنشان کرد: تلاش‌های بی وقته آقای مختاری قابل ستایش بود؛ او نماد استمرار مدیریت صحیح و سالم است که عملکرد موفقی نیز داشت.

در پایان مهدی عباسی خاطرنشان کرد: مختاری، نماد یک فرد پر کار و دانایی بود که میراث خوبی را برای شهر به جا گذاشت. برای او آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha