• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404070201521
  • خبرنگار : 50176

استاندار:

۲۲ درصد اراضی کشاورزی لرستان آبی است/تغییر شرایط بهره‌برداری از آب در استان اجتناب‌ناپذیر است

۲۲ درصد اراضی کشاورزی لرستان آبی است/تغییر شرایط بهره‌برداری از آب در استان اجتناب‌ناپذیر است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: تنها ۲۲ درصد اراضی کشاورزی استان آبی است که از میانگین کشوری بسیار پایین‌تر بوده و تغییر شرایط بهره‌برداری از آب در این استان اجتناب‌ناپذیر است.

سید سعید شاهرخی دوم مهر در جریان دیدار عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو، با نماینده ولی فقیه در لرستان اظهار کرد: در بلند مدت حدود یک میلیارد مکعب آب به استان تخصیص داده شده که میزان خوبی است اما چون در ساخت سد کوتاهی شده و اگر سدی ساخته شده، شبکه‌های پایین دست به شکل کامل ساخته نشده نتوانستیم از این منابع استفاده کنیم.

وی ادامه داد: اقتصاد لرستان وابسته به کشاورزی بوده و یک استان پرآب با کمترین بهره‌برداری است؛ ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان وجود دارد که میانگین آبی آنها ۲۲ درصد بوده و در حالی که در کشور ۴۵ درصد است.

استاندار لرستان عنوان کرد: سد معشوره مطالبه تمام استان بوده و شش شهرستان می‌تواند از این سد استفاده کند؛ در شهرستان کوهدشت که زیردست سد معشوره بوده شرایط مطلوبی وجود ندارد و باید این شهرستان را نجات داد؛ در دولت شهید رئیسی از سیمره به کوهدشت حق آبه داده شد اما این طرح هنوز معطل مانده است.

شاهرخی تصریح کرد: عزم مسئولین استان بر این است که با همدلی و وفاق اتفاقات خوبی بیافتد و وحدت و همدلی برای منافع مردم ایجاد شده برای استفاده از این وفاق سروسامان دادن به شرایط بهره‌برداری از آب در استان اجتناب ناپذیر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha