• پنجشنبه / ۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404070301742
  • خبرنگار : 50040

شهردار مطرح کرد

پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه جمع آوری آب های سطحی لنگرود

پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه جمع آوری آب های سطحی لنگرود

ایسنا/گیلان شهردار لنگرود با اشاره به پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه جمع آوری آب های سطحی شهر، گفت: برای تکمیل این پروژه حداقل به ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

اسماعیل کاظمی در گفت وگو با ایسنا، بودجه امسال شهرداری لنگرود را ۵۳۰ میلیارد تومان عنوان کرد که ۲۲۰ میلیارد تومان آن تحقق پیدا کرده و گفت: امسال برای پروژه جمع آوری آب های سطحی، ۵۰ میلیارد تومان در سه فاز هزینه شد.

وی فاز اول در خیابان آزموده را دارای پیشرفت صد درصدی دانست و افزود: فاز دوم از میدان بسیج تا میدان امام حسن مجتبی(ع) ۹۵ درصد پیشرفت دارد، اما فاز سوم در خیابان ۳۵ متری آزادگان و کوچه شهید باقرپور دارای پیشرفت ۹۰ درصدی بوده که ۱۰ درصد باقی مانده مربوط به خیابان شهید رجایی است.

شهردار لنگرود با بیان اینکه پروژه جمع آوری آب های سطحی شهر برای جلوگیری از آبگرفتگی دارای پیشرفت ۷۵ درصدی است، گفت: برای تکمیل این پروژه حداقل به ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

کاظمی همچنین به پیشرفت ۶۱ درصدی کارخانه کمپوست لنگرود اشاره کرد و یادآور شد: عملیات اجرایی این پروژه به دلیل عدم تامین مالی در سال های گذشته، تعطیل بود، اما با همت فرماندار و نماینده لنگرود و همکاری معاون عمرانی استاندار گیلان، قرار شد که با تحقق ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات ۹ درصد و استفاده از تسهیلات بلاعوض، عملیات اجرایی را آغاز کنیم.

وی با بیان اینکه سه منطقه شهر را بازگشایی کردیم و چهار منطقه دیگر باقی مانده است، اضافه کرد: در حال تهیه طرح سرمایه گذاری در قالب احداث پارکینگ طبقاتی و مجموعه گردشگری پارک فجر هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha