جعفر شیری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده توسط مرکز پژوهشهای غله کشور، نان در استان ایلام به لحاظ کیفیت رتبه اول تا ششم را دارد و این نشان میدهدکیفیت نان مطلوب است.
وی خاطرنشان کرد: زیبایی نان به معنی کیفیت بالای آن نیست و سبوس کیفیت ظاهری نان را کاهش میدهد اما از نظر کیفی استفاده از آن لازم است، مردم نباید بر اساس ظاهر نان، آن را بیکیفیت قلمداد کنند و فکر کنند که نان تیره، بیکیفیت است.
رئیس اتحادیه نانوایان استان ایلام با بیان اینکه پخت هر نوع نانی آرد مخصوص به خود را میخواهد، توضیح داد: اینگونه نیست که به همه نانها و نانوایان، یک نوع آرد عرضه شود و انتظار کیفیت بالا را از نانوا داشته باشیم.
شیری گفت: نانوایان ما در استان به کار خود متعهد هستند و وجدان کاری دارند، برای افزایش راندمان کاری در نانواییها باید کارگر بهصورت چرخشی و با استراحت کافی کار کند و از طرفی اگر دستگاه پخت نان مستهلک شد باید تسهیلات ارزان قیمت در اختیار نانوا قرار گیرد این در حالی است که هیچیک از نانواییهای استان تسهیلات دریافت نکردهاند.
وی افزود: ما در نانواییهای استان مشکلی بابت نیروی کار ماهر نداریم و کارگران ماهر هستند، مشکل نان استان را باید در نرخ پایین آن و بهصرفه نبودن فعالیت واحدهای نانوایی جستجو کرد.
شیری همچنین در خصوص ساعت کار نانواییها در ایلام بیان کرد: ساعت کار نانواییها بر اساس سهمیه تعیین شده است و نانواییهایی که سهمیه کامل داشته باشند همه ساعات تعیین شده را به پخت نان میپردازند و آنها که سهمیه کمتری دارند ساعات کارشان کمتر است.
رئیس اتحادیه نانوایان استان ایلام اضافه کرد: گاهی سامانه نانینو سهمیه آرد نانواییها را کم میکند و اتحادیه در این زمینه دخالتی ندارد.
انتهای پیام
نظرات