• یکشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404070603580
  • خبرنگار : 50175

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان:

شهرک فناوری در بروجرد ایجاد خواهد شد

شهرک فناوری در بروجرد ایجاد خواهد شد

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: شهرک فناوری گیاهان دارویی در بروجرد ایجاد و زنجیره تولید در آنجا متمرکز خواهد شد.

فرزاد محمدی یکشنبه ششم مهر در جلسه بررسی خوشه‌های صنعتی بروجرد که در فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه ۳۵ درصد صنعت استان در بروجرد بوده و قطب صنعت استان است ظرفیت افزایش شهرک صنعتی را دارد.

وی خاطرنشان کرد: بروجرد دارای ۶۸ هکتار منطقه ویژه اقتصادی و ۱۳۰ هکتار شهرک صنعتی بوده که فقط ۱۰ درصد عرصه شهرستان محسوب می‌شود و با توجه‌ به اینکه ۳۵ درصد صنایع را داراست ضرورت ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید وجود دارد.

این مسئول با بیان اینکه ایجاد شهرک صنعتی شماره ۳ بروجرد در دستور کار قرار گرفته و ماده ۲۱ آن به امضا رسیده است، افزود: برای شکل‌گیری شهرک فناوری، نواحی صنعتی و شهرک‌های صنفی در حریم شهر مصوبات هیات وزیران را دارند و بر این اساس ایجاد شهرک فناوری در بروجرد مصوب شده است.

محمدی اضافه کرد: شهرک فناوری در خوشه گیاهان دارویی در بروجرد ایجاد خواهد شد که با ایجاد آن به میزان شهرک‌های صنعتی شهرستان افزوده خواهد شد.

وی بیان کرد: برای این شهرک ۵۲۰ هکتار اراضی در محدوده جاده ونایی مشخص شده که تمام زنجیره کاشت، داشت، برداشت، توسعه و تحقیق می‌تواند در آنجا متمرکز شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان ادامه داد: در کنار مطالعات شهرک صنعتی شماره ۳ بروجرد نیز برای ایجاد نواحی صنعتی نیز ۲ نقطه ۵۰ هکتاری و یک ۲۰ هکتاری مشخص شده است.

قدرت الله ولدی معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه بروجرد نیز در این جلسه، اظهار کرد: در بروجرد شهرک صنعتی شماره ۳ بروجرد به سرانجام رسیده اما واحد صنعتی هنوز آنجا مستقر نشده است.

وی خاطرنشان کرد: نباید بهانه‌ای برای انجام کارها وجود داشته باشد، در حال حاضر سرمایه‌گذاران پای کار هستند و باید دستگاه‌های مرتبط همکاری لازم را با آنها داشته باشند.

فرماندار ویژه بروجرد با بیان اینکه ۶ خوشه صنعتی در بروجرد راه‌اندازی خواهد شد، افزود: این خوشه‌ها شامل چوب، خوشه فلز و اتاق‌سازی، خوشه فناوری گیاهان دارویی، خوشه پلاستیک و خوشه پوشاک است.

ولدی تصریح کرد: شهرک صنعتی شماره ۳ هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود تا سرمایه‌گذار در این شهرک آغاز به کار کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha