• دوشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404070704549
  • خبرنگار : 50649

معاون استاندار خبر داد

شناسایی ۱۰۰۰ سوژه مرتبط با دفاع مقدس در فارس/ تصویرسازی جلوه‌های ماندگار دفاع مقدس استان توسط حسن روح‌الامین

شناسایی ۱۰۰۰ سوژه مرتبط با دفاع مقدس در فارس/ تصویرسازی جلوه‌های ماندگار دفاع مقدس استان توسط حسن روح‌الامین

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس از شناسایی ۱۰۰۰ سوژه مرتبط با دفاع مقدس در این استان و تصویرسازی چهار جلوه باشکوه از رشادت رزمندگان فارس توسط استاد حسن روح‌الامین خبر داد.

مهدی پارسایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر گفت: در بخش سوژه‌یابی دفاع مقدس استان فارس، یک‌هزار سوژه شناسایی شد که از این تعداد ۹۶ سوژه برای اجرا در موزه دفاع مقدس انتخاب شد؛ ۶۳ سوژه در گالری اصلی جانمایی شده و در هفته دفاع مقدس از ۴۲ اثر رونمایی شد.

وی افزود: چهار اثر شاخص این مجموعه متعلق به استاد حسن روح‌الامین است که به تصویرسازی رشادت چهار شهید برجسته دفاع مقدس فارس اختصاص دارد.

پارسایی با اشاره به انتخاب چهار موضوع مهم دفاع مقدس برای تصویرسازی توسط استاد روح‌الامین، اظهار کرد: نخستین اثر به نقش شهید عبدالله رودکی، بنیان‌گذار نیروی دریایی سپاه پاسداران اختصاص دارد که ابتکارات مهمی همچون به‌کارگیری قایق‌های تندرو در نیروی دریایی را رقم زد و نهایتاً به دست دشمنان ترور و به شهادت رسید.

وی ادامه داد: موضوع دومین نقاشی به رشادت‌های سرهنگ رفیع غفاری، از فرماندهان تیپ ۵۵ هوابرد شیراز اختصاص دارد. او در دوران هشت سال دفاع مقدس موفق شد ۱۴۲ تانک و ۵۱ نفربر زرهی را منهدم و ۵۰ تانک سالم را به غنیمت بگیرد. رشادت‌های فراوان او موجب شد طی چهار سال، هفت درجه تشویقی دریافت کند.

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس بیان کرد: سومین نقاشی به ایثار دیده‌بان شهید عبدالحسین انشایی پرداخته است؛ این شهید بزرگوار در آخرین لحظات حیات، گرای محل خود را به آتشبار خودی داد تا پیشروی دشمن متوقف شود و در بی‌سیم آخرین جمله‌اش این بود: «به مادرم و امام بگویید شیاکوه از آتش لرزید اما انشایی نلرزید.»

پارسایی اضافه کرد: چهارمین اثر استاد روح‌الامین به فداکاری شهید عبدالحسین دیده‌ور اختصاص یافته است؛ او پیش از عملیات به نیروهایش گفته بود حتی اگر برادر شما هم روی زمین افتاد، مأموریت را رها نکنید. در همان عملیات، خودش مورد اصابت گلوله قرار گرفت و برای جلوگیری از توقف یارانش، کلاه‌خودش را روی صورت گذاشت تا شناخته نشود.

وی با بیان اینکه تکمیل و غنی‌سازی موزه دفاع مقدس استان فارس به‌عنوان تجلی‌گاه دین، هنر و حماسه در دستور کار است، گفت: این اقدام بستری برای بهره‌مندی هرچه بیشتر مردم از گنجینه بی‌پایان دفاع مقدس خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha