• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404070805238
  • خبرنگار : 71592

البرغوثی: طرح ترامپ مملو از خطر و بدون ضمانت است

البرغوثی: طرح ترامپ مملو از خطر و بدون ضمانت است

دبیرکل ابتکار ملی فلسطین، طرح ترامپ برای توقف جنگ در نوار غزه را مملو از «مین‌های سیاسی» دانست که می‌تواند کل جریان را منفجر کند.

به گزارش ایسنا، «مصطفی البرغوثی» دبیرکل ابتکار ملی فلسطین گفت رژیم اشغالگر در اجرای پاکسازی قومیتی غزه ناکام ماند، اما این سرزمین را به‌طور کامل تخریب کرده و باید بابت این ویرانی غیرانسانی، غرامت بپردازد. 

او خواستار توقف فوری «جنگ نسل‌کشی» و کاهش رنج انسانی شد، اما افزود که طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، فلسطینیان و علت اصلی بحران یعنی «اشغالگری و آپارتاید اسرائیل» را نادیده گرفته است.

به نقل از خبرگزاری شهاب، البرغوثی هشدار داد که طرح ترامپ مملو از «مین‌های سیاسی» است که قادرند کل وضعیت را منفجر کنند و هیچ تضمینی وجود ندارد که نتانیاهو پس از بازگرداندن زندانیان صهیونیستی، جنگ نسل‌کشی را از سر نگیرد. به گفته او، نیروهای اشغالگر در غزه برای مدتی طولانی باقی خواهند ماند و هیچ ضمانتی برای خروج کامل آنان وجود ندارد.

او «خطرناک‌ترین مین» موجود در این طرح را «تحمیل حکومت خارجی بر فلسطینیان در غزه» دانست که به جدایی این منطقه از کرانه باختری و نابودی هرگونه امکان تشکیل کشور مستقل فلسطین می‌انجامد.

دونالد ترامپ از طرح به اصطلاح صلح ۲۰ ماده‌ای خود برای پایان دادن به جنگ غزه رونمایی کرد. اسرائیل موافقت خود را با این طرح اعلام کرده است.

یک مقام ارشد در جنبش مقاومت اسلامی حماس با رد دریافت رسمی طرح رئیس‌جمهور آمریکا درباره غزه، تأکید کرد که خلع سلاح مقاومت هرگز امکان‌پذیر نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha