• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404070905996
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

فرماندار پاوه:

مسئولان باید هر روز بازار را رصد کنند/ بدون تعارف با تخلفات برخورد می‌کنیم

مسئولان باید هر روز بازار را رصد کنند/ بدون تعارف با تخلفات برخورد می‌کنیم

ایسنا/کرمانشاه فرماندار پاوه با بیان اینکه مسئولان باید هر روز وضعیت بازار را رصد کنند، گفت: بدون تعارف با تخلفات برخورد خواهیم کرد.

فرزاد الماسی در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان پاوه با انتقاد جدی از عملکرد برخی دستگاه‌ها، خواستار بازرسی و رصد مستمر بازار و مقابله با احتکار و گران‌فروشی شد و گفت: مسئولان باید دغدغه‌مند معیشت مردم باشند و در شرایط حساس کشور، هر روز بازار را به صورت میدانی رصد و مدیریت کنند.

وی با اشاره به اهمیت پیشگیری از بروز تخلفات و نظارت مستمر بر وضعیت بازار، گفت: وقتی مشکلی ایجاد شد، هر اقدام دیگری ارزش ندارد. ارزش کار به پیشگیری ‌است.

 الماسی یکی از مهم‌ترین مسائل فعلی را ایجاد جو روانی در بازار و ورود سودجویان با هدف سود بیشتر دانست و اظهار کرد: در شرایط تحریم و بحران، عده‌ای بدون توجه به شرایط مردم و کشور، تنها به منفعت خود می‌اندیشند. این مسئولیت ما را دوچندان می‌کند و باید به‌صورت لحظه‌ای و جدی ورود کنیم.

 وی تصریح کرد: بازرسی‌های سه روز یک بار، دیگر پاسخگوی مشکلات امروز نیست و باید صبح و عصر، بازار و قیمت‌ها بررسی شود.

الماسی گران‌فروشی را غیرقابل تحمل خواند و گفت: در شرایط فعلی، برخورد با هرگونه گران‌فروشی باید قاطع صورت بگیرد که بازدارنده باشد، نه صرفاً متخلفین یک جریمه جزیی شوند.

 فرماندار پاوه همچنین از نهادهای مختلف به‌ویژه سپاه و بسیج اصناف خواست با تشکیل چند تیم بازرسی، رصد مستمر بازار را تقویت کنند.

الماسی با اشاره به سامانه انبارها و مشکلات فعلی آن افزود: انبارها باید به‌ صورت دقیق رصد شوند و میزان ورود و خروج کالاها به ثبت برسد تا احتکار و قاچاق کالا شکل نگیرد.

 فرماندار پاوه در ادامه ضعف مدیریت شهرداری و شورای شهر در ساماندهی بازار روز و میدان تره بار را یکی از عوامل گرانی میوه و اختلال در بازار دانست و گفت: قیمت میوه در پاوه نباید بیش از ۳۰ درصد از کرمانشاه بیشتر باشد. این اختلاف اجحاف در حق مردم است و شهرداری باید فکری اساسی به حال بازار کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی فرمانداری پاوه در روز چهارشنبه نهم مهر، الماسی خواستار همکاری مردم برای گزارش تخلفات شد و گفت: باید شماره‌ای برای گزارش تخلفات در اختیار مردم قرار گیرد تا هر گونه گران‌فروشی یا احتکار به‌سرعت اطلاع داده شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha