• جمعه / ۱۱ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404071106863
  • خبرنگار : 71959

مرگ ‌۴ نفر در حادثه سقوط اتوبوس به دره در جاده دماوند/افزایش مصدومان به ۲۷ تن

مرگ ‌۴ نفر در حادثه سقوط اتوبوس به دره در جاده دماوند/افزایش مصدومان به ۲۷ تن

رییس جمعیت هلال احمر از کشته شدن ۴ مسافر اتوبوسی که به ته دره در جاده دماوند سقوط کرده بود خبر داد و تعداد مصدومان این حادثه را ۲۷ تن اعلام کرد.

شاهین فتحی در گفت وگو با ایسنا، گفت: حوالی ساعت ۸ صبح امروز، سقوط یک اتوبوس مسافربری به ته دره در جاده دماوند به فیروزکوه مقابل یک مجتمع (دهکده سیب لند) به هلال احمر اعلام شد.

وی افزود: بررسی ها نشان می دهد این اتوبوس از قزوین به سمت مازندران در حال حرکت بوده که به علت نامعلوم در دره سقوط می کند.

رییس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: این اتوبوس پر از مسافر بوده و در حال حاضر امدادرسانی به آسیب دیدگان ادامه دارد اما تا این لحظه جانباختن ۴ نفر از مسافران تایید شده است.

وی در پایان تعداد مصدومان این حادثه را ۲۷ تن اعلام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha