• شنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404071207905
  • خبرنگار : 50187

معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد

افزایش بیش از پنج‌برابری سرانه دانش‌آموزی در دولت چهاردهم

افزایش بیش از پنج‌برابری سرانه دانش‌آموزی در دولت چهاردهم

ایسنا/کرمان معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: سرانه دانش آموزی در سال ۱۴۰۲ در بودجه آموزش و پرورش حدود هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده که کمتر از ۶۰ درصد آن تخصیص یافته بود اما امسال این عدد به قریب به ۱۱ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

علی فرهادی شامگاه شنبه ۱۲ مهر در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه کمتر دولتی به اندازه دولت دکتر پزشکیان به رفع مشکلات آموزش و پرورش اهتمام داشته، افزود: سرانه دانش آموزی در سال ۱۴۰۲ در بودجه آموزش و پرورش حدود هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده که کمتر از ۶۰ درصد آن تخصیص یافته بود اما سال ۱۴۰۳ به چهار هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و امسال این عدد به قریب به ۱۱ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

فرهادی با بیان اینکه در مهرماه امسال نسبت به سال قبل تراز نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش مثبت ۳۵ هزار نفر بوده، در ادامه به توجه دولت چهاردهم به عدالت آموزشی اشاره کرد و گفت: این توجه اتفاق مبارکی است که به دید فرصت باید به آن نگاه کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: رشد بودجه کل کشور در سال جاری نسبت به سال گذشته حدود ۳۸ درصد بوده اما رشد بودجه آموزش و پرورش ۶۷ درصد و بعد از چند سال شاهد عبور سهم این نهاد از کیک بودجه کشور به بالای ۱۰ درصد بودیم.

وی افزود: در یک سال گذشته هیچ بدهی به بدهی‌های وزارت آموزش و پرورش انباشته نشده و حداقل ۵۱ هزار میلیارد تومان بدهی‌های قبل نیز پرداخت شده است.

فرهادی بیان کرد: سند جامع هوش مصنوعی و آموزش معلمان به مهارت‌های هوش مصنوعی از دغدغه‌های جدی وزیر است و در این زمینه برنامه‌ریزی شده که معلمان دوره متوسطه به طور خاص آموزش ببینند.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه در یک سال گذشته حدود ۳۵۰ میلیارد تومان برای مراکز رفاهی و درمانی فرهنگیان کشور اختصاص یافته، افزود: قرارداد بیمه تکمیلی معلمان ۹۶۵ هزار تومان به ازای هر نفر بود که در سال جاری به ۷۵۰ هزار تومان کاهش یافت و قرارداد، سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان ارزان‌تر بسته شد. ضمن اینکه شش هزار میلیارد تومان در زمینه مزایای جانبی فرهنگیان طی سال جاری در دولت چهاردهم تصویب شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه تعلیم و تربیت هدفمند برای این است تا بتوانیم دانش آموزانی مانند حاج قاسم تربیت کنیم، گفت: تربیت وابسته به زمان است و اگر در زمان خود صورت نگیرد، بعضا قابل جبران نیست و زمان را از دست می‌دهیم و شاید نگاه رئیس جمهور به این حوزه به همین دلیل است.

وی همچنین با اشاره به اینکه کرمان بیشترین مدارس شبانه‌روزی را دارد، افزود: اردوگاه شهید باهنر کرمان بی نظیر است و برای محوطه‌سازی این مجموعه عددی در نظر گرفتیم.

فرهادی اظهار کرد: فاز دوم درمانگاه فرهنگیان کرمان با هزینه هشت میلیارد تومانی قابل بهره‌برداری خواهد بود و تا دو ماه آینده این عدد را به استان پرداخت خواهیم کرد و کمک قابل توجهی در زمینه مراکز رفاهی انجام خواهد شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان یادآور شد: با دستور رئیس جمهوری، تأمین شیر مدارس در بودجه امسال آمده و این موضوع یکی از شاخصه‌های عدالت آموزشی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha