• دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404071408849
  • خبرنگار : 71658

ریزش ساختمان مدرسه‌ در اندونزی؛ تایید ۵۳ کشته تاکنون و ادامه آواربرداری

ریزش ساختمان مدرسه‌ در اندونزی؛ تایید ۵۳ کشته تاکنون و ادامه آواربرداری

مقامات امداد و نجات منطقه‌ای امروز (دوشنبه) اعلام کردند تعداد کشته‌شدگان حادثه فروریختن ساختمان مدرسه‌ای در استان «جاوه شرقی» اندونزی به ۵۳ نفر افزایش یافته و این در حالی است که عملیات جست‌وجو برای یافتن قربانیان محبوس همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، به گفته «نانانگ سیگیت»، رئیس دفتر جست‌وجو و نجات جاوه شرقی، یک تیم نجات مشترک عصر روز گذشته (یکشنبه) هشت جسد را از زیر آوار مدرسه شبانه‌روزی اسلامی «الخزینی» پیدا کرد.

تا هشتمین روز عملیات در مجموع ۱۵۷ حادثه دیده، شامل ۱۰۴ بازمانده و ۵۳ کشته، شناسایی شده‌اند.

روند تخلیه همچنان ادامه دارد و آواربرداری اکنون بر ضلع شمالی محل در مناطقی که به سازه اصلی متصل نیستند، متمرکز شده است. ماشین‌آلات سنگین و تجهیزات الکتریکی برای پشتیبانی از عملیات جست‌وجو مستقر شده‌اند.

به گزارش شینهوا، این ساختمان روز دوشنبه ۲۹ سپتامبر در حالی که صدها دانش‌آموز داخل محوطه بودند، فرو ریخت و بسیاری از آنها زیر آوار گرفتار شدند.

کارشناسان در حال بررسی علت ریزش ساختمان هستند اما به گفته بازرسان، نشانه‌های اولیه حاکی از ساخت و ساز غیراستاندارد است.

دانش‌آموزان عمدتا پسر بودند و در کلاس‌های هفتم تا دوازدهم تحصیل می‌کردند و بین ۱۲ تا ۱۹ سال سن داشتند. بازماندگان گفتند که دانش‌آموزان دختر در بخش دیگری از ساختمان بودند و موفق به فرار شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha