• شنبه / ۱۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404071911934
  • خبرنگار : 50214

مدیرعامل آب منطقه‌ای یزد:

مدیریت منابع آبی یزد بر محور سند «سازگاری با کم‌آبی» استوار است

مدیریت منابع آبی یزد بر محور سند «سازگاری با کم‌آبی» استوار است

ایسنا/یزد مدیر عامل آب منطقه‌ای یزد از مدیریت منابع آب استان یزد در سال جدید آبی بر محور سند سازگاری با کم‌آبی و توسعه طرح های زیرساختی خبر داد.

جواد محجوبی ضمن تشریح برنامه‌های این شرکت در سال آبی جدید، گفت: محور اصلی اقدامات امسال، مدیریت هوشمند منابع و مصارف آب، اجرای سند سازگاری با کم‌آبی و رفع ناترازی منابع آبی استان است.

وی با اشاره به تغییرات اقلیمی و محدودیت منابع آب در یزد، اظهار کرد: در سال جدید تلاش می‌شود با کمک جامعه کشاورزی، بهره‌وری آب در این بخش افزایش یابد.

وی افزود: در همین راستا نیز طرح تحویل حجمی آب از طریق کنتورهای هوشمند در حال اجراست تا مدیریت دقیق‌تری بر مصرف آب اعمال شود.

مدیر عامل آب منطقه‌ای یزد در ادامه از اجرای مجموعه‌ای از طرح‌های عمرانی و مطالعاتی در حوزه آب استان خبر داد و افزود: مخزن ۳۰ هزار مترمکعبی زین‌آباد، مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی سفیدکوه، بند تغذیه مصنوعی مروست، سامانه انتقال آب به اراضی نهضت ملی پردیس زندگی، خط جدید انتقال آب شرب شهرستان تفت، انتقال آب از سد خرسان ۳ به یزد و خط دوم انتقال آب خلیج فارس به استان یزد از جمله طرح‌های شاخصی است که در حال اجرا یا برنامه‌ریزی برای اجراست.

وی همچنین با تأکید بر تقویت نقش ذی‌نفعان در مدیریت منابع آبی، افزود: در راستای اجرای سیاست‌های مدیریت مشارکتی، تشکل‌های آب‌بران در استان تشکیل شده‌اند و بخشی از وظایف اجرایی به آن‌ها واگذار می‌شود؛ به‌طوری‌که تاکنون دو تشکل بهادران و چاهک شهریاری فعالیت رسمی خود را آغاز کرده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آب منطقه‌ای یزد در روز شنبه ۱۹ مهر، محجوبی در بخش پایانی سخنان خود به تدابیر پیش‌بینی‌شده برای کاهش تنش آبی استان اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیت خط پدافندی صنعت برای تأمین آب شرب در شرایط بحران، شناسایی چاه‌های کشاورزی قابل استفاده برای شرب، جداسازی فیدر برق چاه‌ها به‌منظور جلوگیری از خاموشی در زمان ناترازی برق و تأمین دیزل‌ژنراتور برای ایستگاه‌های پمپاژ و چاه‌های شرب از جمله اقدامات اجرایی در این زمینه است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha