• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404072113346
  • خبرنگار : 50181

مدیرکل انتقال خون استان:

به همه گروه‌های خونی در کرمانشاه نیاز داریم

به همه گروه‌های خونی در کرمانشاه نیاز داریم

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه از همه گروه‌های خونی برای اهدا خون دعوت کرد.

دکتر مریم میرزاده در گفت و گو با ایسنا، از کاهش موارد اهدا خون طی روزهای اخیر در استان خبر داد و گفت: البته با وجود کاهش مراجعه‌کنندگان، جوابگوی نیاز مراکز درمانی بوده‌ایم، اما برای حفظ ذخایر خونی استان نیازمند حضور اهداکنندگان هستیم.

وی نیاز روزانه استان کرمانشاه و مراکز درمانی را ۱۵۰ تا ۲۰۰ واحد خون اعلام کرد و افزود: برای تامین خون مورد نیاز استان و همچنین حفظ ذخایر پایدار، نیازمند اهداء روزانه ۲۰۰ واحد خون هستیم.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه با بیان اینکه برای انجام ۲۰۰ واحد خونگیری موفق نیاز داریم تعداد مراجعه‌کنندگان بیش از ۲۰۰ نفر در روز باشد، یادآور شد: به طور معمول حدود ۲۰ درصد افرادی که برای اهدا، مراجعه می‌کنند موفق به اهداء خون نمی‌شوند. این امر دلایل متعددی دارد که یکی از مهمترین آن سرماخوردگی‌های شایع این فصل است.

میرزاده درباره مصارف خون نیز خاطرنشان کرد: برخی گروه‌ها مانند بیماران تالاسمی، بیماران سرطان و افرادی که پیوند مغز استخوان انجام داده‌اند به صورت مستمر نیازمند دریافت خون هستند. کسانی که انواع جراحی انجام داده‌اند و یا افرادی که به دلیل تصادف دچار تروما شده‌اند نیز از دیگر گروه‌های نیازمند دریافت خون هستند.

وی با بیان اینکه گاهی برخی افراد نیازمند فرآورده‌های خاصی مانند پلاکت هستند، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی ما تامین پلاکت است، زیرا این فرآورده ماندگاری پایینی به اندازه سه روز دارد.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه از نیاز استان به همه گروه‌های خونی یاد کرد و ادامه داد: به تمامی گروه‌های خونی نیاز داریم، اما گروه‌های خونی منفی بیشتر مورد نیاز است.

 میرزاده با بیان اینکه مراکز انتقال خون کرمانشاه همه روزه آماده حضور اهدا کنندگان هستند، گفت: مرکز اصلی انتقال خون کرمانشاه واقع در نزدیکی میدان فرمانداری بجز روزهای تعطیل هر روز از ساعت هشت صبح تا ۱۹ عصر و مرکز جنب بیمارستان طالقانی نیز در روزهای غیرتعطیل هر روز از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۳ پذیرای اهداکنندگان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha