حمزه خانجانی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال ۳۷۷ هزار تن گندم به ارزش ۷.۵ همت توسط مراکز خرید گندم از گندمکاران و کشاورزان همدانی خریداری شد.
وی با بیان اینکه از ۷.۵ همت گندم خریداری شده گندمکاران، تاکنون ۹۵ درصد پرداخت شده و پنج درصد مطالبات آنان باقی مانده است، تصریح کرد: شرکت بازرگانی دولتی ایران (GTC) موظف شده ظرف چند روز آینده نسبت به پرداخت وجه باقی مانده مطالبات گندمکاران اقدام کند.
خانجانی ادامه داد: در همین رابطه صبح امروز باقی مانده مطالبات گندمکاران استان همدان را در وزارتخانه پیگیری کردیم که خوشبختانه مقرر شد به زودی پنج درصد مطالبات باقی مانده گندمکاران همدانی نیز بهصورت کامل پرداخت و به حساب آنان واریز شود که با این اقدام مطالبات امسال گندمکاران استان همدان به صورت صد درصدی تسویه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه وضعیت روانی و مالی کشاورزان برای جهاد کشاورزی دارای اهمیت ویژهای است، گفت: در سالجاری از ۴۲۵ هزار هکتار گندم کشت شده در استان همدان، ۳۵۰هزار هکتار به گندم آبی و ۷۵ هزار هکتار به گندم دیم اختصاص داشت.
انتهای پیام
نظرات