یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۸:۳۸
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
همت مهندسان تبریزی برای پیشبرد پروژه ملی راه‌آهن چابهار - زاهدان

همت مهندسان تبریزی برای پیشبرد پروژه ملی راه‌آهن چابهار - زاهدان

آذربایجان شرقی (ایسنا) - مدیرعامل ایرید (شرکت دانش‌بنیان گسترش صنایع ریلی ایران)، بر همت مهندسان تبریزی برای پیشبرد پروژه ملی راه‌آهن چابهار زاهدان تأکید کرد.

 محمد کلامی در گفت‌وگو با خبرنگاران، با تأکید بر ضرورت استمرار حمایت از ظرفیت‌های بومی تولیدی در صنعت ریلی، اظهار کرد: امروز ایرید، پای کار زیرساخت‌های ریلی ایستاده است و باید از ظرفیت آن در مسیر تقویت تولید و پاسخ‌گویی به نیازهای صنعت ریلی کشور استفاده شود. ایرید فرصت این را داشته که در پروژه‌های کلان صنعت ریلی نقش‌آفرینی کرده و امروز نیز در پروژه‌های مهم و ملی حضور دارد.

وی، پروژه ملی راه‌آهن چابهار ـ زاهدان را یکی از پروژه‌های مهم کشور در حوزهٔ زیرساخت‌های حمل‌ونقل دانست و افزود: این پروژه از اهمیت ویژه‌ای در توسعهٔ شبکهٔ ریلی و حمل‌ونقل کشور برخوردار است و ایرید تلاش می‌کند سهم خود را در پیشبرد آن به بهترین شکل ایفا کند.

مدیرعامل ایرید با بیان اینکه تولید سوزن ریلی فرایندی سرمایه‌بر، تخصصی و زمان‌بر است، خاطرنشان کرد: ایرید همواره نسبت‌به اهداف توسعه‌ای راه‌آهن و زیرساخت‌های ریلی تعهد داشته و دولت در هر زمان می‌تواند روی تخصص مهندسان و صنعتگران تبریزی در عرصهٔ صنعت ریلی حساب باز کند؛ چراکه این مجموعه با اتکا به نیروی انسانی متخصص، دانش فنی و زیرساخت‌های موجود، خود را متعهد به تحقق اهداف صنعت ریلی و راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران می‌داند.

کلامی، از اقدامات و همراهی‌های مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در مسیر تسهیل تولید و حمایت از صنعت ریلی قدردانی کرد و گفت: مدیرعامل راه‌آهن در عرصهٔ ملی و بین‌المللی نقش‌آفرینی مؤثری داشته و اقدامات انجام‌شده در مسیر تسهیل فعالیت و تولید در صنعت ریلی قابل تقدیر است.

وی، با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده از ابتدای سال جاری برای پروژه ملی چابهار ـ زاهدان اظهار کرد: از ابتدای سال، موضوعات مرتبط با این پروژه به‌صورت مستمر پیگیری شده و جلسات متعددی با مدیرعامل راه‌آهن برگزار شده است تا ظرفیت‌های تولیدی ایرید برای تأمین نیازهای پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به کار گرفته شود.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گسترش صنایع ریلی ایران، تأکید کرد: هدف ما این است که به‌همت متخصصان تبریزی، رکورد تولید سوزن ریلی در کشور را جابه‌جا کنیم تا پروژه ملی چابهار ـ زاهدان متوقف نشود.

کلامی، با اشاره به تصویب افزایش سرمایه برای پیگیری و اجرای سالن فورج توسط مؤسسه صندوق پس‌انداز کارکنان راه‌آهن، گفت: این اقدام گامی مهم در مسیر تقویت زیرساخت‌های تولیدی ایرید است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ایرید در روز یکشنبه ۲۹ شهریور، مدیرعامل ایرید، با اشاره به فعالیت پرقدرت واحدهای صنعتی این شرکت، گفت: ظرفیت‌های موجود در ایرید حاصل سال‌ها تجربه و انباشت دانش فنی است و باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که ضمن حفظ توان موجود، زمینهٔ توسعهٔ فعالیت‌های تولیدی و اجرای پروژه‌های بزرگ‌تر در صنعت ریلی فراهم شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها